woensdag, mei 2

SHOPPING: New pair of summer sandals

Ik heb afgelopen week een nieuw paar schoenen ontvangen, prachtige sandalen voor de zomer. Ik wilde nog graag nude-kleurige exemplaren. Goed te dragen met blote benen en een jurkje, of met een lichte jeans. Eigenlijk kunnen ze zo'n beetje overal bij, én ze zitten lekker!

Dit paar is van het merk Jonak, waar ik nog nooit van had gehoord. Mooi merk, met mooie schoenen. Je vindt deze exemplaren ook in het donkerbruin en in het zwart. De bandjes zijn van zacht leer en de hak is van hout. De hak is 10 cm hoog, wat dus (vergeleken met mijn vorige pumps) wel meevalt. Ik heb ze ontvangen via Spartoo.nl.


Het enige wat ik jammer vind aan de pumps zijn de randen van de bandjes, die lijken niet helemaal mooi afgewerkt. Maar goed, als ik ze aan heb valt dat niet op en ik vind ze te mooi om terug te sturen.

Je vind de schoenen hier, voor €89,00.

Wat vind je?

Liefs,
Laura.

13 Reacties:

 1. Wauw.. heb je ze nou gekregen? Ik vind ze erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie schoenen alleen ik zou ze zelf niet dragen vanwege de hakken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw!! Wat een prachtige schoenen...

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn mooi! Ze lijken wel hoog haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! En die randjes vind ik juist mooi! Geeft een lekkere edge... Oh my maar die hakken zijn hoog; waanzinnig als je daar goed op kunt lopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! vind ze zo mooi dat ik ze misschien zelf ook wel wil! heb je ze een maat kleiner gekocht, aangezien ze dat adviseren op de site? X

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for commenting, you are the best ♥♥♥

 
Back to top!