zondag, juni 17

FASHION BOOK REVIEW: Hooggehakt en kortgerokt

Ik heb nog een nieuw modeboek om aan jullie te laten zien! Jullie konden een aantal posts terug al lezen over 'Style Yourself' en nu ga ik jullie wat vertellen over 'Hooggehakt en kortgerokt'. Toen ik het persbericht ontving sprak de titel me gelijk al aan, het maakte me nieuwsgierig. De bijgevoegde foto's versterkten mijn nieuwsgierigheid en toen ik het boek binnenkreeg ben ik er meteen in gaan lezen en bladeren.

Het boek is geschreven door Martine van Rooijen en is uitgegeven door Scriptum. Je ontdekt honderd jaar mode in meer dan 150 foto's: kleding, kapsels, make-up en lingerie, maar ook de ontwerpers, de favoriete modellen van dat moment en de mode-iconen. 
Ik denk dat jullie het wel met me eens zijn dat de buitenkant er in ieder geval super gaaf uitziet. Lekker strak en stijlvol.Ik ben echt blij dat ik dit boek heb ontvangen. Dit is echt een ontzettend leuke en fashionable manier om te 'leren' over de mode van vroeger. Het is erg leuk geschreven en er staat genoeg beeldmateriaal bij wat alles super interessant maakt. Ik heb het boek al voor een deel gelezen en de manier waarop het over wordt gebracht is gewoon ontzettend leuk en inspirerend.

De opmaak is mooi, het leest fijn en het boek staat mooi op mijn tafel. Hooggehakt en kortgerokt is een echte aanrader.

Je kunt het boek hier bestellen voor €22,50.

Liefs,
Laura. 

17 Reacties:

 1. Wauw, mooie en luxe opmaak! Typisch zo'n fashionable opmaak. Ziet er leuk uit. :) Ook veel en mooie foto's. Lijkt me echt een leuk boek, misschien kijken of ze hem bij de bibliotheek hebben. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me niet, hij is net uit! ;)

   Verwijderen
  2. Onze bieb heeft ook nieuwe boeken heel snel hoor

   Verwijderen
  3. Oh echt? Bij ons niet haha. Maar zou kunnen natuurlijk ;)

   Verwijderen
 2. Dat lijkt me echt een leuk boek! Ik houd sowieso van oude, vintage afbeeldingen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi vormgegeven modeboek! Ik heb zelf mijn profielwerkstuk over de geschiedenis van de mode gehouden, dit lijkt me erg fijn bronmateriaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag hem ook al bij een andere blog langs komen, ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeft niets te maken met het artikel. Maar zijn er nog kamers vrij bij jou of ergens in de buurt? Ik ben nog hard op zoek naar een kamer in doorn of in de buurt van doorn x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij lijkt me echt heel erg leuk! Ik wil sowieso Style van Lauren Conrad nog hebben, maar deze lijkt me ook erg leuk en leerzaam! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die wil ik ook nog graag hebben, die lijkt me ook super!

   Verwijderen
 7. Echt een super gaaf boek!!

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me echt een super interessant boek! x

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you so much for commenting, you are the best ♥♥♥

 
Back to top!