Over Laura

Ik ben Laura, 23 jaar en ik ben de oprichter van Style Remains. Op mijn Macbook PRO schrijf ik de artikelen, verzorg ik de vormgeving, bewerk ik mijn foto’s en houd ik mijn Social Media kanalen up-to-date. Ik heb gestudeerd aan TMO Fashion Business School in Doorn en ben in maart 2015 afgestudeerd. Ik woonde 2,5 jaar in Doorn, daarna een jaar in Amsterdam voor mijn stage en scriptie, en daarna heb ik twee jaar in Groningen gewoond. Ik heb afgelopen jaar de pre-master marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en ben nu bijna klaar met de master Marketing Management (MM). In Groningen heb ik ook mijn vriend Tim ontmoet. In maart 2017 ben ik naar Haarlem verhuisd, waar Tim en ik nu samen wonen!

About me

Een héle tijd geleden ben ik begonnen met Style Remains en ik kan me niet inbeelden hoe mijn leven eruit zou zien als ik niet zou bloggen. Ik schrijf dan ook zo ongeveer over alles wat ik meemaak, omdat ik het fijn vind om mijn ups en downs met jullie te delen. Ik hou van mode, (online) marketing, schrijven, bloggen, ondernemen, alles wat met zelfontwikkeling te maken heeft en koffie drinken in inspirerende koffietentjes. Style Remains is mijn eigen bedrijf en daarnaast werk ik als freelancer (ik heb meer dan drie jaar als Community Manager voor soChicken gewerkt en een half jaar als Sales Representative bij Follow Fashion).

Je kunt wel stellen dat ik een gevoelig persoon ben, en bloggen is voor mij echt een uitlaatklep. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven en hoop met mijn ervaringen jullie te kunnen helpen, inspireren of motiveren.Een van de leukste dingen aan bloggen vind ik het contact met jullie. Schroom dan ook niet om me een vraag te stellen op een van mijn Social Media kanalen en je kunt me ook altijd een mail sturen!

Om wat meer over mij te weten te komen kun je me volgen op Twitter en Instagram. Hier deel ik dagelijks de dingen die ik doe en die ik leuk vind. Meer informatie over Style Remains en de artikelen die ik hier deel kun je hier vinden. Ook op Snapchat ben ik actief (gebruikersnaam styleremainsnl)!

Ik hoop jullie snel te spreken!

Liefs,
Laura.