Ambitie & Succes Blogging Studeren

De perfécte agenda voor studenten en bloggers (2017)

Weten jullie nog dat ik vorig jaar helemaal gelukkig was met de perfécte agenda van de Hema? Goed nieuws, hij ligt weer in de schappen voor 2017, dus ik vond dat wel een artikel waard! Ik heb hem gister opnieuw gekocht, want ik gebruik hem nu nog elke dag voor mijn studie en andere afspraken en wil dat in 2017 ook op die manier blijven doen.

AgendaHema

De voorkant is ietsjes anders, er staat nu 2017 op (goh) zonder rondje eromheen, maar hij is nog steeds strak en zwart (moleskine-like). De binnenkant is vrijwel hetzelfde als op de foto’s hieronder, alleen lijken de lijnen ietsjes donkerder. Je vindt hem hier ook online, trouwens. Waarom ik deze agenda zo fijn vind? Hij is perfect voor studenten en mensen die ervan houden om hun week duidelijk te plannen, én perfect voor bloggers die een blogplanning willen maken.

De uren op een rijtje voor het ‘blokken’ van je tijd

Voor studenten is dit echt ideaal. Ik gebruik deze uren om ‘blokken’ in te plannen (ik maak letterlijk een blok met pen en daar schrijf ik in wat ik moet doen). Ik blok alle colleges en afspraken die ik heb in een bepaalde kleur (zoals hier), zodat ik in één opslag kan zien hoeveel uren ik over heb voor andere dingen. Die uren blok ik vervolgens in om een beetje te plannen wat en hoeveel ik wil doen voor mijn studie. Ook de leuke dingen plan ik, zoals een date met Tim, verjaardagen of eten met vriendinnen! Het is echt een hele fijne manier om overzicht te houden, vind ik.

AgendaHema6 AgendaHema1

Handig voor bloggers: Een maandoverzicht

Naast het gewone agenda deel heeft deze agenda ook een maandoverzicht met hokjes per dag! Ideaal voor bloggers die een overzicht willen maken van hun blog-schema en dus hun artikelen willen plannen.

AgendaHema2
AgendaHema5

En hij kost dus maar 5 euro, bij de Hema.

Liefs,
Laura.

PS: Dit artikel is niet gesponsord en ik heb de agenda zelf ‘ontdekt’ en gekocht. 

Bloglovin

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en op dit moment ben ik mijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (26)

 1. De HEMA heeft idd fijne spullies op blog-gebied. Ik heb vanavond van Sinterklaas de deskplanner gekregen, waar ik als blogger al heel lang op zat te azen… 🙂
  Morgen is de persdag bij HEMA. Ga jij ook? Ben benieuwd naar de nieuwe collectie!

  Groetjes van een mede Stadjer!

 2. Dat is zeker een handige agenda! Tijdens mijn studententijd had ik ook altijd zo’n soort agenda, met net als jou: blokjes en kleurtjes, haha. Tegenwoordig hoef ik niet meer zo veel te ‘blokken’, waardoor ik een agenda van Pink Ribbon heb gekocht. Maar stiekem krijg ik wel weer heimwee naar de ideale studentenagenda van de HEMA! 😉 Voor het bloggen gebruik ik tegenwoordig trouwens de deskplanner van de HEMA, ook echt ideaal!

 3. Jeetje wat handig en overzichtelijk is deze agenda. Jammer genoeg heb ik al een agenda en vind ik het een beetje zonde om nu een nieuwe te kopen, maar ik ga deze zeker onthouden voor volgend jaar!

 4. Na het lezen van dit artikel heb ik meteen de agenda besteld!
  Alleen een beetje jammer dat ik nog 2 hele maanden moet wachten voordat ik de agenda daadwerkelijk kan gebruiken

 5. Dit had ik echt nodig. Blok 2 moet ik echt even beter gaan doen, voel me er best wel naar over hoe dit eerste blok is gegaan.. En een van de dingen die beter moet is plannen. Ga de agenda zometeen direct aanschaffen. Thanks!

Read previous post:
PHOTO DIARY: Eerste cijfers, studie, sporten en gezelligheid

Het is alweer half oktober! Afgelopen week was ik veel bezig met mijn studie, heb ik gegeten met een studiegenootje,...

Close