Hotspots Persoonlijk

Mini vlog 1: Bloemendaal aan Zee

Sinds kort heb ik een nieuwe lens voor m’n Canon 70D. Ik had eerst alleen de 50mm f/1.8, maar die is redelijk ver ‘ingezoomd’ en dus niet te gebruiken in kleine ruimtes. Nu heb ik een lens erbij gekocht die eigenlijk voor alles geschikt is en ik ben er zo blij mee! 

Ik wilde, voordat we naar Noorwegen zouden vertrekken, graag oefenen met filmen, editen en vooral uitzoeken hoe alles werkt, zodat ik in Noorwegen (hopelijk) mooie beelden kan maken en die later kan gebruiken voor video’s.

Een tijdje geleden was Daan, Tim’s broertje, een paar dagen bij ons en zijn we een ochtend naar Bloemendaal aan Zee geweest. De perfecte gelegenheid om mijn camera eens mee te nemen, dacht ik zo. Dit is het resultaat, een soort mini mini vlog van 1 minuut. Het zijn alleen sfeerbeelden (geen gepraat zoals in de meeste vlogs) maar ik vind hem toch best leuk geworden:


Het is nog lang niet perfect en er gebeurt niet zoveel spannends, maar ik heb wel geprobeerd om de beelden op het ritme van de muziek te plaatsen en een leuk sfeerbeeld neer te zetten van de ochtend. Ik weet niet of ‘echt’ vloggen iets voor mij is, maar het lijkt me wel leuk om af en toe een video te delen van dingen die we doen of dus van Noorwegen.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs,
Laura.

PS: Tips zijn altijd welkom!

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en op dit moment ben ik mijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (3)

  1. Ik vind het wel gezellig zo’n mini-vlogje! Leuk dat je het probeert. Ben benieuwd naar jullie Noorwegentrip in ‘vlogvorm’ veel plezier<3

  2. Zo leuk dit! Mooie beelden ook. In Noorwegen zeker filmen inderdaad, superleuk om later terug te kijken 🙂 Zie je veel meer aan dan foto’s.

  3. Leuk filmpje! Kom zelf uit de buurt van Haarlem, maar ga altijd op de fiets naar Zandvoort 🙂 Zijn jullie al een keer naar Woodstock geweest? Heel chill overdag en savonds leuke feestjes!

Read previous post:
Vergeet social media, stuur een kaart!

Tegenwoordig is het super makkelijk om iemand even een appje of een Facebookbericht te sturen voor een verjaardag of andere...

Close