Interieur update: De laatste foto’s van mijn kamer in Groningen

Een hele dramatische titel, maar wel waar! Vanaf dit weekend zijn we/ben ik namelijk bezig met inpakken, want de eerste spullen gaan dinsdag (28 februari) al mee naar Haarlem. SPANNEND! Dit was dus eigenlijk de enige kans om nog foto’s te maken van mijn complete kamer, aangezien het straks een en al chaos en een incomplete bende wordt. Ook leuk voor later! 

Tafeltje: Søstrene Grene  | Kussens bed: Laif & Nuver | Plaid: Sissy Boy | Wereldbol: Opa
Bank en vloerkleed: Marktplaats | Spiegel, planten, meubels: Ikea

Tim gaat dus dinsdag al officieel verhuizen van zijn kamer in Amsterdam naar ons appartement in Haarlem, en ik officieel per 1 april. Ik heb namelijk nog twee vakken naast mijn scriptie, dus in maart heb ik nog teveel verplichtingen in Groningen. Per 1 april niet meer, dan heb ik alleen nog tentamens en daarna nog twee maanden om me te focussen op mijn scriptie.

Wel ga ik de komende weken natuurlijk al wat leuke spullen verhuizen (planten bijvoorbeeld) zodat we ons appartement al steeds een beetje gezelliger kunnen maken. Heel spannend om dinsdag de sleutels te krijgen, want we hebben het tijdens de bezichtiging natuurlijk nog maar heel kort gezien (en op foto’s natuurlijk)! En ik ben nog maar één keer in Haarlem geweest, dus ik heb ook heel veel zin om samen te gaan uitzoeken waar we boodschappen gaan doen enzo, en om samen naar interieur winkels te gaan. Er is in Haarlem zó’n mooie Sissy Boy Home afdeling!

Ik heb heel veel zin om te gaan samenwonen, maar ik vind het wel gek om deze mooie kamer achter te laten. Ik heb hier twee jaar met heel veel plezier gewoond en in dit huis hebben Tim en ik elkaar leren kennen, dus het blijft altijd een bijzondere plek.

Aan de andere kant ben ik en zijn we wel heel erg toe aan een plek voor onszelf en een ‘echt’ huis in plaats van een kamer in een studentenhuis.

Tijd voor de volgende stap!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.