Interieur

Interieur update: De laatste foto’s van mijn kamer in Groningen

Een hele dramatische titel, maar wel waar! Vanaf dit weekend zijn we/ben ik namelijk bezig met inpakken, want de eerste spullen gaan dinsdag (28 februari) al mee naar Haarlem. SPANNEND! Dit was dus eigenlijk de enige kans om nog foto’s te maken van mijn complete kamer, aangezien het straks een en al chaos en een incomplete bende wordt. Ook leuk voor later! 

Tafeltje: Søstrene Grene  | Kussens bed: Laif & Nuver | Plaid: Sissy Boy | Wereldbol: Opa
Bank en vloerkleed: Marktplaats | Spiegel, planten, meubels: Ikea

Tim gaat dus dinsdag al officieel verhuizen van zijn kamer in Amsterdam naar ons appartement in Haarlem, en ik officieel per 1 april. Ik heb namelijk nog twee vakken naast mijn scriptie, dus in maart heb ik nog teveel verplichtingen in Groningen. Per 1 april niet meer, dan heb ik alleen nog tentamens en daarna nog twee maanden om me te focussen op mijn scriptie.

Wel ga ik de komende weken natuurlijk al wat leuke spullen verhuizen (planten bijvoorbeeld) zodat we ons appartement al steeds een beetje gezelliger kunnen maken. Heel spannend om dinsdag de sleutels te krijgen, want we hebben het tijdens de bezichtiging natuurlijk nog maar heel kort gezien (en op foto’s natuurlijk)! En ik ben nog maar één keer in Haarlem geweest, dus ik heb ook heel veel zin om samen te gaan uitzoeken waar we boodschappen gaan doen enzo, en om samen naar interieur winkels te gaan. Er is in Haarlem zó’n mooie Sissy Boy Home afdeling!

Ik heb heel veel zin om te gaan samenwonen, maar ik vind het wel gek om deze mooie kamer achter te laten. Ik heb hier twee jaar met heel veel plezier gewoond en in dit huis hebben Tim en ik elkaar leren kennen, dus het blijft altijd een bijzondere plek.

Aan de andere kant ben ik en zijn we wel heel erg toe aan een plek voor onszelf en een ‘echt’ huis in plaats van een kamer in een studentenhuis.

Tijd voor de volgende stap!

Liefs,
Laura.

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en op dit moment ben ik mijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (15)

  1. Wauw ik moet wel echt zeggen dat je een hele mooie kamer hebt gehad! Echt super mooi ingericht! Dat beloofd wat voor de nieuwe plek, ik ben super benieuwd! Heel veel succes en geluk!

  2. Je blijft een super mooi ingerichte kamer hebben. Ik ben heel benieuwd naar hoe jullie samen jullie appartement gaan indelen, maar gok dat dat weer net zo mooi wordt

  3. Leuk om deze foto’s nog te zien, ik ben benieuwd hoe jullie plekje samen gaat worden! Haarlem is in ieder geval een hele leuke stad 🙂

    Ik kwam laatst in Haarlem trouwens de winkel Home Stock tegen, zeker een aanrader, ze hebben hele toffe spullen!

    xx Alex

  4. Ik vind jouw kamer zó geweldig! Als ik dan weer denk aan hoe mijn studentenkamer eruit zag… Hahaha. Ben vooral weg van de combi van het kleed en de bank! <3

    1. Dankjewel! Ja daar ben ik zelf ook heel erg weg van, helaas gaan we in het nieuwe appartement voor een nieuwe bank dus dan moet ik die opgeven 🙁 Haha! Liefs

Read previous post:
Studie update Master Marketing #3

Ik ben alweer bijna een maand bezig met het tweede half jaar van mijn master, dus het leek me wel...

Close