Interieur Uitgelicht

INTERIEUR UPDATE: Eerste foto’s van ons appartement

Daar zijn ze dan, de eerste echte foto’s van ons nieuwe appartement! Zoals ik al eerder vertelde is het echt een hele fijne plek en wordt het steeds meer van ons. Het is nog een beetje schuiven en we zijn nog lang niet klaar, maar ik ben heel benieuwd wat jullie er tot nu toe van vinden!


Ons pronkstuk in de woonkamer is natuurlijk de velvet groene bank (van Wehkamp). Daar zijn we nog steeds elke dag heel erg blij mee en ik vind het echt prachtig staan met het witte kleed (van Karwei). Ook hebben we een nieuwe eettafel, een ronde. Dat wilde ik heel graag en qua ruimte past het ook perfect in ons huisje. Het is nog láng niet af, ik wil bijvoorbeeld nog mooie lijsten aan de muur en nieuwe eetkamerstoelen. Ik denk dat ik ga voor zwarte Eames look-a-like, maar ik weet het nog niet zeker. Het hoeft natuurlijk ook niet allemaal meteen af te zijn!

In samenwerking met Eyoba heb ik het gouden bijzettafeltje en de marmeren klok ontvangen, beide van Zuiver. Ze zijn van hele goede kwaliteit en passen heel goed in ons interieur, wat nu een beetje bestaat uit donkergroen met goud. Echt volwassen kleuren, haha! De klok is van (heel zwaar) groen marmer, zo chique! Naast de mooie items die ik in mijn woonkamer heb staan vind je bij Eyoba ook heel veel andere prachtige interieur items, zoals eettafels en eetkamerstoelen.

Ik wil ook nog graag een Ikea Vittsjö kast, voor tegen één van de muren. En we moeten nog nieuwe gordijnen, een wasmachine, en ga zo maar door. Maar de basis is er, en daar ben ik super blij mee.

Hoe vinden jullie het tot nu toe?

Liefs,
Laura.

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en op dit moment ben ik mijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (18)

  1. Voor zover ik kan zien, prachtig zeg! De kleurtinten in combinatie met elkaar zijn echt prachtig, en ik zie helemaal dat het zo ontzettend gezellig is ingericht, heel mooi! Ik kan niet wachten op het volledige eindresultaat!

  2. Die kleur van de bank is echt prachtig! Sowieso hebben jullie het mooi ingericht. Het leuke aan interieur vind ik altijd dat je het continue kunt blijven aanvullen met nieuwe dingen die je tegenkomt, waardoor het nooit lang precies hetzelfde hoeft te zijn terwijl de basis qua meubels dat wel kan blijven 🙂

  3. Zo leuk! Heel erg pinterest-waardig, haha. De bank is inderdaad prachtig, echt een eyecatcher! Het tafeltje en de klok passen er perfect bij!

Read previous post:
Wat als je nog niét weet wat je in de toekomst wilt (of kunt)?

Zoveel mensen om me heen (online en offline) zijn al aan het werk en heel vaak hoor en lees ik...

Close