Outfits

Outfit: Uit m’n comfort zone met een wijde broek

Afgelopen week heb ik een nieuwe broek gekocht. Een wijde broek, welteverstaan. Aangezien ik de afgelopen honderd jaar alleen maar skinny’s heb gedragen was dit toch wel een beetje uit mijn comfortzone. Ook al vind ik dit soort dingen bij anderen altijd heel mooi staan, ik twijfelde een beetje of het me wel stond.

Ik vroeg jullie om advies op Instagram en ik kreeg zoveel lieve berichtjes daarop, dat ik hem wel moést houden. Dankjulliewel! Diezelfde dag heb ik hem dan ook aangetrokken en ik voelde me er echt goed in. Jongens, hij zit ZO LEKKER! Niet normaal.

Oh, en het is ook nog eens een budget tip, want de broek kost maar €17.99! Eigenlijk wilde ik eerst de broek met strepen, maar de strepen liepen (bij mij in ieder geval) nogal raar in een punt naar boven… Niet heel charmant dus, haha!

De rest van mijn outfit bestaat uit witte All Stars, top van River Island, crossbody van Mango en leren jas van Zara.

What do you think?

Liefs,
Laura.

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en op dit moment ben ik mijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (9)

  1. Wat een mooie outfit, het staat je super tof! Ik zou me ook wat onwennig voelen in zo’n soort broek, maar het staat je heel chique, dus ik zou het zeker vaker dragen als ik jou was!

  2. Staat je heel goed (vond ik op Instagram ook al).
    Ik vind van die lange rokken meestal heel mooi bij anderen, maar durf het zelf niet te dragen.

  3. Ja love it!<3 staat je goed Laura. Ik vind het leuk dat er een outfit post online komt, zo kwam ik jaren geleden op je blog terecht. Fijne dag:)

    1. Wat leuk om te horen Debbie! Ik denk dat ik weer wat vaker een soort ‘snapshot’ als deze ga delen op mijn blog 🙂 En anders zie je ze vaker voorbij komen op Instagram! Liefs

Read previous post:
Roadtrippen door Noorwegen #1: De voorbereidingen

Binnenkort is het zover: Tim en ik gaan ruim drie weken roadtrippen door Noorwegen! We hebben er allebei vreselijk veel...

Close