Photo diary

PHOTO DIARY XL: De laatste weken van mijn master?

Wat een drukke maand was (/is) dit! Zoals jullie weten ben ik aan het afstuderen, dus ik moet alle zeilen bijzetten. De laatste loodjes, hopelijk. Met mijn master thesis gaat het voorspoedig, daarvan is vrijdag de officiële deadline. Mijn herkansing ging wat minder, dus dat is heel spannend. Ik heb alle foto’s van de afgelopen maand in deze Photo Diary gezet, dus het zijn vooral hoogtepunten dit keer! 

Blij met mijn Levi’s shirt van Asos! Ik leef trouwens echt op mijn Stan Smith’s, oeps.

Heerlijk om zo de dag te beginnen.

Eind mei hadden we onze winterjas nog aan! We besloten na het eten spontaan even naar Bloemendaal te rijden. ZO FIJN dat dat nu gewoon mogelijk is.

Knapperd.

Zo mooooi.

Ontbijten is nog steeds mijn favoriete moment van de dag, haha!

Af en toe in het weekend gaan we gewoon door Haarlem slenteren en de stad een beetje verkennen. Zulke mooie plekken!

Kijk dan hoe mooi!

Terras ergens begin juni.

Dit is op loopafstand van ons appartement. Kijk nou hoe mooi je hier zit! Aan het water, met allemaal bootjes die langs komen. Echt genieten.

En de andere kant!

De dag na Hemelvaart kwamen mijn ouders een dagje naar Haarlem! We hebben eerst met z’n vieren bij ons thuis geluncht en zijn daarna door gegaan naar Zandvoort. Heel gezellig!

Deze straat fiets ik altijd op weg naar huis, als ik van de Chocolate Company kom (daar werk ik!). Zo mooi!

Sanne is ook een paar keer komen logeren, als Tim naar Groningen was. Heel gezellig!

Bloemendaallllllll.

Zes juni waren Tim en ik twee jaar samen, en omdat hij tot laat moest werken had ik een anniversary-diner gemaakt. Dit was de eerste gang.

En dit de tweede!

Een paar weken geleden had ik een zussendag. Mijn zus en ik gingen samen naar de Veluwse bron! Wat een fijne sauna is dat, echt een heerlijke en gezellige dag. Joyce heeft me zelfs getrakteerd op een massage van 50 minuten, we waren helemaal zen na afloop. Zo lief!

Ik voel me echt thuis in Haarlem, wat een fijne stad.

Broodje caprese gemaakt toen ik per ongeluk currysaus had gekocht in plaats van verse soep… Ach ja, dit was ook lekker.

Onze zomervakantie uitstippelen. We hebben héle gave plannen, later meer.

Bij Chocolate Company een paar uur aan m’n thesis werken.

We hebben ons ingeschreven bij Sportcity, een hele fijne sportschool in Haarlem. Ik moet echt even mijn conditie opbouwen met het oog op de zomervakantie…

Na het eten even een rondje lopen. Geen straf met deze mooie grachtjes.

De afgelopen weken stonden natuurlijk vooral in het teken van mijn herkansing. Ik heb echt heel veel geleerd, maar het tentamen viel best wel tegen. Hij was veel moeilijker dan de eerste keer, dus ik hoop heel erg dat ik hem toch heb gehaald.

We zien het wel, is ook geen ramp als het niet zo is.

Liefs,
Laura.

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en op dit moment ben ik mijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (10)

  1. We gaan voor je duimen! Laatste loodjes, je kan het! Haarlem is zo mooi trouwens, ik word jaloers van alle mooie foto’s!

  2. Fijn dat je je zo thuis voelt in Haarlem. Ik woon er zelf niet, maar vind het ook een heerlijke stad!
    Succes met de laatste loodjes voor je studie!!

  3. Wat een fijne hoogtepunten ondanks dat school zo veel eist, heel herkenbaar haha. Die ontbijtjes met aardbeien zien er heel goed uit, zo fijn om de dag goed te beginnen!

Read previous post:
Mijn nieuwe posters van Desenio.nl

Afgelopen week kreeg ik in samenwerking met Desenio.nl een aantal hele leuke posters binnen. Ik heb er een tijdje over gedaan...

Close