PHOTO DIARY: Bijkomen, bloggen, sleepover, Amsterdam

Wat een heerlijke week was dit! Het tweede blok van mijn master begon en ik heb best wel relaxte tijden, en omdat we net begonnen zijn hebben we ook nog geen deadlines. Eindelijk even tijd om bij te komen dus! Deze week komt de Photo Diary op zondag online, omdat morgen een hele persoonlijke post ingepland staat.

Maandag: Maandagochtend heb ik mijn kamer opgeruimd, was ik bezig met het artikel over Phebe die morgen online komt en had ik ‘s middags college van drie tot vijf. ‘s Avonds heb ik boodschappen gedaan en lekker met thee en koekjes in bed een film gekeken.

 

Helemaal geen foto’s gemaakt eigenlijk, alleen deze om te bewijzen dat ik mezelf naar de AH had gekregen, haha!

Dinsdag: Dinsdagochtend was ik een uurtje bezig met Style Remains en had ik daarna twee college’s van elf tot drie. Door de stromende regen naar huis en thuis lekker relaxen. ‘s Avonds heb ik een film gekeken met een huisgenootje.

Poffertjes! Zo lekker.

Woensdag: Een dagje vrij! Ik heb ‘s ochtends gewerkt aan m’n blog en voor soChicken, voor de lunch heb ik gesport en ben ik daar in de sauna geweest (heer-lijk). Na de lunch ging ik naar de Coffee Company om daar een paar uur artikelen te schrijven! Om vier uur ging ik Sanem halen van de bus en gingen we even de stad in. Daarna ergens borrelen, ‘s avonds Sex and the City kijken en kletsen tot half één. Echt een ouderwetse sleepover, super gezellig.

Sporten in een matchende outfit, haha. Ik wil het sporten weer op gaan pakken en eigenlijk minstens twee keer in de week naar de sportschool. Nu heb ik er nog tijd voor, straks als alle deadlines er weer aan komen niet meer, haha!

Het is zó relaxt om lekker een kwartiertje in de sauna te gaan als het buiten zo koud is. Even ontspannen.

Na de lunch dus naar de Coffee Company om een paar artikelen te schrijven. Het ging best lekker en ik kwam medeblogster Kirsten nog tegen!

Nadat ik Sanem had opgehaald en we even de stad in waren geweest gingen we eerst naar het Concerthuis om wat te drinken, en toen we erachter kwamen dat ze geen bitterballen hadden zijn we na ons drankje verhuisd naar de buren, haha! Bij TimeOut dus nog een drankje gedaan en bitterballen gegeten.

Weer naar huis! Kijk nou hoe mooi, al die lampjes aan de brug en op de gebouwen (dat zijn sterren, maar de foto verpest het een beetje).

We hebben Chinees besteld (ik HOU van Babi Pangang) en daarna in bed Sexy and the City 2 gekeken.

Donderdag: Om elf uur zwaaide ik Sanem uit en had ik college tot één uur. Daarna moest ik even langs de apotheek, ging ik naar Laif & Nuver, haalde ik verse bloemen voor het maken van foto’s voor een artikel en ben ik bezig geweest met dat artikel. ‘s Avonds Expeditie Robinson kijken met mijn moeder (via Facetime, haha) en daarna kwam Tim eindelijk weer thuis.

Ik heb voor mijn verjaardag een cadeaubon van Laif & Nuver gekregen, dus ik wilde even kijken of ik iets leuks kon vinden. Eigenlijk wilde ik ALLES hebben, dus omdat ik niet kon kiezen heb ik uiteindelijk maar niks gekocht.

Verse bloemen!

Zodat ik foto’s kon maken van mijn mooie marmeren notitieblok.

Vrijdag: Vrijdag had ik vrij, maar het was eigenlijk een beetje een nietsnut dag. Ik wilde heel veel doen, maar uiteindelijk heb ik alleen maar Grey’s Anatomy, The Blacklist en Friends gekeken. En geluncht. Om drie uur was Tim thuis van college en gingen we samen naar Amsterdam!

Altijd gezellig, samen in de auto en meezingen met de muziek, haha.

Zaterdag: Lekker uitslapen! Ik werd echt pas om tien uur wakker, wat voor mij echt héél lang geleden is. Normaal ben ik tussen half acht en half negen wel wakker. We gingen gezellig brunchen bij een heel leuk tentje, waar het super druk was vanwege een Sinterklaas-festijn in het winkelcentrum, haha. Daarna hebben we de hele middag lekker series en films gekeken.

Ik had wentelteefjes en Tim een omelet! Hij had super honger maar moest écht nog even wachten met eten totdat ik een foto had gemaakt. Tough life! We zien en spreken elkaar sinds hij werkt en woont in Amsterdam een heel stuk minder, wat soms best lastig is. Zulke dagen samen zijn schaars geworden. Heel fijn dus, zo’n weekendje samen!

Zondag: Weer uitgeslapen tot half tien, wow! Ook weer een lekker rustig dagje, boodschappen gedaan, even koffie gedronken bij de Coffee Company, daarna allebei even bezig met onze studie (en ik met deze Diary). Vanavond pak ik de trein terug naar Groningen.

Aankomende week heb ik weer college op dezelfde tijden en weer woensdag en vrijdag vrij (wat een luxe!). Verder heb ik nog geen idee wat ik ga doen!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Ah blogs schrijven bij de Coffee Company deed ik ook regelmatig toen ik nog in Groningen woonde, zo fijn! Vooral hun coconut latte’s vind ik goddelijk!

  • Wat een fijne week Laura! Leuk om je even gesproken te hebben bij de Coffee Company! Ik heb nog even een weekje vrij, maar wil echt even gaan bikkelen voor mijn herkansingen. Verder veel sporten en wat verplichtingen op de kroeg. Goede reis vanavond.