PHOTO DIARY: Drie dagen Terschelling met Tim

Zondag tot en met dinsdag nam Tim me mee naar Terschelling, als verjaardagscadeau. We kwamen zondag om vijf uur ‘s middags aan en verbleven in een hotel in West-Terschelling, vlak naast de vuurtoren. Het was heerlijk! Zo fijn, eindelijk weer even qualitytime. Daarbij hadden we ook geluk met het weer, want het was beide dagen droog. 

Wat we hebben gedaan? We zijn naar het strand geweest, hebben heel veel geborreld bij verschillende cafe’s, hebben een mooie wandeling gemaakt, zijn twee keer uit eten geweest, hebben tussendoor lekker series gekeken in het hotel, hebben een hele mooie fietstocht gemaakt door de duinen en naar het strand en verder hebben we gewoon lekker gerelaxt.

Wandelen over het strand. Het was eb, dus de zee was super ver weg. Heel mooi om te wandelen op stukken waar tijdens vloed gewoon water zou staan!

Ons hotel was heel knus en had een prima badkamer. Ik wil ook een bad!

Lekker uit eten. We hebben zelfs twee keer bij hetzelfde restaurant gegeten omdat het daar heel erg gezellig was. Plus, ze hadden súper lekkere hamburgers en je kreeg een gigantisch bord frietjes. Het restaurant heet Storm, in West dus.

img_20161212_161130

Maandag een wandeling maken over het eiland.

Echt een mooi uitzicht.

West-Terschelling.

Je had van die leuke uitzichtspunten.

Lopen over het strand.

En tussendoor lekker opwarmen en koffie drinken. Kijk nou hoe lief deze hond is.

Maandagavond waren we net op tijd voor een supermooie zonsondergang.

Kijk nou!

We zijn twee keer bij De Walvis geweest voor koffie en een borrel, een restaurant aan zee waar ik veel over had gelezen bij Cynthia van Miss Lipgloss. Je had vanuit hier heel mooi uitzicht op de zee!

Ontbijtje.

Op de fiets! We hebben dinsdagochtend fietsen gehuurd en zijn toen een heel stuk gaan fietsen, naar de andere kant van het eiland. We wilden naar West aan Zee. Super mooi, na een stuk in het bos kwamen we door deze open stukken, en omdat het zo mistig was zag alles er heel mysterieus uit.

He-le-maal alleen. Er was geen mens te bekennen.

Kijk nou hoe mooi, zo mistig en verlaten!

img_20161213_114824

Op de fiets!

Na de hele fietstocht hebben we lekker koffie gedronken om weer op te warmen, spelletjes gedaan en dinsdagmiddag gingen we weer met de boot terug.

Ook al waren we daar maar een avond + anderhalve dag, toch hadden we echt een lekker vakantiegevoel. Zo fijn om eindelijk weer samen weg te zijn!

Terschelling is echt heel mooi, zeker een aanrader.

Liefs,
Laura.

TIP: Houd er rekening mee dat (in de winter?) heel veel horecagelegenheden open zijn van woensdag (of zelfs vanaf donderdag) tot en met zondag!

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.