PHOTO DIARY: Eerste cijfers, studie, sporten en gezelligheid

Het is alweer half oktober! Afgelopen week was ik veel bezig met mijn studie, heb ik gegeten met een studiegenootje, ging ik vrijdag met Marjolein op stap, zaterdag koffie drinken met Sanem was ik zaterdagavond en zondag bij mijn ouders. Ook kreeg ik het cijfer terug van mijn tentamen (die ene die tegenviel) en ik heb hem gehaald met 64.5%. Prima, maar ik had van te voren het gevoel dat ik goed genoeg had geleerd voor een hoger cijfer, dus vandaar dat ‘ie tegenviel. Verder hebben we een 8.3 voor de groepsopdracht over omni-channeling van Retail Marketing en een 8.2 voor de groepsopdracht van Marketing Research! Gaat lekker dus.

Maandag: Een nieuwe week! Ik ging zondagochtend met Tim mee naar Amsterdam zodat we nog even lekker samen waren en maandagochtend om half negen stond ik op Amsterdam Zuid. Die middag had ik college en ‘s avonds was ik moe na een lange dag!

Goeiemorgennnn! Lekker een dikke trui aan gedaan, het was zooo koud!

Voordat de trein ging nog even een half uurtje aan het werk bij de Starbucks. Ik vind die mokken zo mooi!

Hoi Zuid -alweer-.

Eenmaal aangekomen in Groningen was het zúlk mooi weer! Ik wilde eigenlijk de bus pakken naar de stad maar ik ben toch maar gaan lopen. Heerlijk, ik hou van de herfst.

Ik moest nog even een uur overbruggen dus heb ik nog even gewerkt bij de Coffee Company (ja, heel slecht voor m’n portemonnee al die koffie’s).

Dinsdag: Dinsdagochtend was ik op de uni voor een groepsopdracht, ging ik thuis lunchen en daarna met een studiegenootje naar de UB van drie tot zes! Ze bleef bij me eten en hebben nog een hele tijd gekletst. Heel gezellig!

Nieuw artikel online, en om 8 uur al 10 mensen tegelijk online! Zo fijn om te zien. Ik word ook heel erg blij van jullie lieve comments. Het is wel lastig om tijd te vinden voor het schrijven van artikelen naast mijn master en soChicken, maar ik doe heel erg mijn best om toch leuke artikelen te schrijven!

Eigen gemaakte broodje geitenkaas, met komkommer, geitenkaas (goh), spek en honing.

In de bieb, wetenschappelijke artikelen samenvatten. Ik moet er dus 27 uit mijn hoofd kennen voor Retail Marketing en het tentamen is al 4 november. En deze en aankomende week hebben we drie deadlines voor groepsopdrachten… Hoe dan.

Woensdag: Ik begon de dag om negen uur met mijn studie, een lecture terugkijken voor Marketing Research. Daarna heb ik even gesport en ben ik in de sauna van mijn sportschool geweest! Echt heerlijk, even twintig minuten relaxen. Daarna weer verder met artikelen lezen.

Hoi again!

Ik heb deze wollen jas besteld bij de H&M, in het zwart en het grijs. Als hij mooi is en een beetje warm dan ga ik een kleur kiezen.

Donderdag: Donderdagochtend was ik bezig met opruimen en schoonmaken en moest ik de hele middag bezig met een groepsopdracht. ‘s Avonds nog tot half negen artikelen samengevat en gefacetimed met Sanem en daarna Expeditie Robinson gekeken! Om elf uur ‘s avonds kwam Tim thuis.

Niet zoveel foto’s gemaakt deze dag. Ik hou van Expeditie Robinson, zo leuk! Ik ging ‘samen kijken’ met Sanem, lekker commentaar geven op iedereen via de app.

Vrijdag: Vrijdag was ik om half tien in de UB! Je raadt het al: Artikelen samenvatten. En ik ben nu nog maar bij artikel 11 van de 27. Om drie uur ging ik naar huis en was Tim ook klaar met z’n studie, dus konden we elkaar nog tot na het eten zien. De rest van het weekend niet meer, zo stom! ‘s Avonds ging ik met de trein naar Deventer en kwam Marjolein me ophalen van het station.

Tussendoor even naar de bakker vlakbij de UB.

En weer verder.

Na het eten naar Deventer, bijkletsen met Marjolein! ‘s Avonds de stad in!

De volgende dag om half twaalf afgesproken met Sanem.

Lekker koffie gedronken in dit schattige tentje in Deventer. ‘s Avonds naar mijn ouders!

We hebben met z’n drieën Yahtzee gespeeld, heel gezellig haha! Daarna Angels & Demons gekeken.

Zondagochtend weer even bezig met de artikelen! Leuk…

‘s Middags even bij mijn broer op bezoek.

Maandag (vandaag dus) ga ik lekker een dagje met mijn moeder naar de sauna, heer-lijk. Echt zo fijn. ‘s Avonds uit eten in Groningen met studiegenoten. Dinsdag de hele dag groepsopdrachten, woensdag de hele dag naar de bieb, donderdag weer de hele dag groepsopdrachten en vrijdag naar de bieb. Het wordt echt gekkenhuis denk ik aankomende weken, zo veel deadlines en tentamens begin november.

Fijne week!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Wat een fijne week Laura! Jij zorgt er altijd voor dat ik weer gemotiveerder wordt om aan de studie te gaan. M’n eerstejaarsperiode is nu afgelopen bij de vereniging, maar nu begint daar het volgende traject. Het is zo lastig om tussendoor tijd en en energie te vinden.. Ben zo bang dat ik het niet haal.. Nu dus keihard aan de slag. Succes met studeren! X

  • Hey Laura! Leuke diary, motiverend om te zien hoe goed je bezig bent met sporten 🙂 Ik ga binnenkort 3 dagen naar Groningen met mijn vriend en ik vroeg me af of je tips hebt voor leuke dingen om te doen/plekken die we moeten zien. Shoppen gaat wel lukken maar voor de rest weet ik het nog niet zo goed.

    • Hee Nina! Dingen om te doen…. Pfff. Misschien naar het Noorderplantsoen als het lekker weer is en daar wandelen en koffie drinken bij Zondag (een ritueel van mij en Tim, haha)? Of naar Pathé, bios, en daarna een drankje doen in de stad? Heerlijk ontbijten kan bij Pernikkel (bij Westerhaven), lunchen kan bij Bakkerij Blanche, Mr. Mofongo, Ugly Duck, de Uurwerker (ook voor ‘s avonds heul leuk), Grand Café Groningen. Lekker uit eten kan bij Huize Maas, Stadtlander, Wereldburgers (ZO lekker en niet duur), Uurwerker, 5 Smaken, La Cubanita of Pastafabriek (goedkoper). Hoop dat je er wat aan hebt! 🙂 Liefs

  • Ziet eruit als een leuk weekje :-). Mooie jas! Denk dat de zwarte je heel chic staat, maar grijs kun je volgens mij ook heel goed hebben.. Lastig die keuzes ;-).

  • Als ik jou overzicht hier zo lees, ben ik toch blij dat ik niet meer studeer. Al vond ik mijn studententijd zeker wel leuk, er kwam toch heel wat bij kijken.

  • Wat eet jij toch altijd lekkere broodjes, haha! Succes nog met je artikelen, 27 is echt mega veel.. maar het gaat je vast lukken 🙂 Lekker genieten vandaag in de sauna <3 Liefs, Sija