Photo diary

PHOTO DIARY: Huis inrichten, studiehectiek, shoppen en andere leuke dingen

Vandaag een Photo Diary van de afgelopen twee weken! Vorige week maandag en dinsdag had ik tentamens, dus sliep ik een paar nachten bij mijn schoonouders. Dinsdagavond hadden we een studieborrel en daarna ging ik met zes leuke mensen uit eten!

Woensdag ben ik weer terug naar Haarlem gereden en was ik ook helemaal total loss, haha. Donderdag en vrijdag dus bijkomen, lekker opruimen thuis en dozen uitpakken. Zo fijn, alle dozen zijn nu uitgepakt! Zaterdag op zondag kwam Sanne naar Haarlem voor een sleepover (Tim was naar Groningen) en zondag kwam Tim met zijn ouders naar Haarlem, want ze bleven bij ons slapen omdat ze de volgende dag op vakantie gingen.

Maandag hadden we Paasontbijt en daarna brachten we hen naar Schiphol. We gingen zelf direct even door naar de Ikea en daarna hadden we een gezellige relaxte Tweede Paasdag. Woensdag kwam Anouk een dagje naar Haarlem! We zijn de stad in geweest en daarna heb ik haar ons huisje laten zien. Vrijdag ging ik naar mijn ouders, zaterdag ging ik lunchen met Sanem en zondag hadden we familiefeest ter ere van mijn oma’s 91e verjaardag. Leuke dingen allemaal!

Vieren dat de tentamens voorbij zijn!

En daarna lekker eten bij de Uurwerker. Ze hebben daar goddelijke pizza’s, maar ik had meer zin in de hamburger (ook goddelijk).

De rest van de week lekker in Haarlem!

Heel erg blij met onze marmeren klok van Zuiver!

Ontbijten met Sanne!

Ons eerste Paasontbijt in Haarlem met Tim’s ouders. Leuuuuk he.

Shoppen met Anouk! Kijk nou hoe súper leuk deze espadrilles zijn, van Fabienne Chapot.

Lekker lunchen in de stad. Kijk hoe mooi Anouk’s blouse is!

Kermis in Haarlem!

Tweede Paasdag gingen Tim en ik naar de bioscoop, naar de film Going in Style. Vermakelijke film (niet de beste ooit, maar wel vermakelijk)! Tim had de popcorn al bijna op voordat de film begon, haha.

Mooi beeld zo!

Nieuwe trui, van Asos!

Afgelopen weekend in Deventer een grote wandeling maken met mijn vader!

En loempia’s halen.

Gister hadden we oma’s feest! Ze is 91 geworden. Kijk hoe mooi ze eruit ziet! Het was zoals altijd (twee keer per jaar, sinds ik drie ben) weer heel gezellig.

Daarna met Tim lekker naar huis! Zo fijn om na zo’n dag weer samen naar huis te gaan. Vooral als het zo’n fijn huisje is.

Dat waren mijn weken! Veel leuke dingen gedaan.

Liefs,
Laura.

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en op dit moment ben ik mijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (9)

  1. Wauw, ik hoop er ook nog zo uit te mogen zien wanneer ik 91 ben! Gefeliciteerd! Je truitje staat je heel mooi trouwens. En die nieuwe marmeren klok is ook zo gaaf!

    1. Dankjewel Britt! Ja, bijzonder he? Ze ziet er altijd super mooi uit en is voor haar leeftijd nog super fit. Hoop dat ik ook op die manier oud word, haha! Liefs

  2. Leuk weekje weer! Ik vind die espadrilles van Fabienne Chapot al een tijdje zó tof, maar vind ze eigenlijk gewoon iets te duur voor een paar zomerschoentjes.

  3. Ik scrollde zonet door je photo diary heen en dacht alleen maar: WAUW! (bij de marmeren klok) en WAUW WAUW WAUW (bij die te schattige schoentjes)

Read previous post:
Beste koffiemok ooit (ook om cadeau te geven)

Een tijdje geleden vertelde ik dat ik meer wilde schrijven over de kleine (soms materialistische) dingen die mij blij maken,...

Close