PHOTO DIARY: Lekker veel thuis, Career Day, blogfoto’s en Amsterdam

Veel foto’s dit keer! Afgelopen week had ik geen college door Career Week op de universiteit, dus even een beetje adempauze! Ik ben wel druk bezig geweest met m’n studie, soChicken en blog, maar ik vind het altijd heerlijk als ik mijn eigen tijd kan indelen. 

Maandag: Ik ging op maandag met de trein terug naar Groningen na een weekendje Amsterdam. Best fijn, ik heb die twee uur in de trein super veel kunnen doen! Toen ik ‘s middags thuis kwam ben ik bezig geweest met Marketing Research en daarnaast heb ik ook een beetje gerelaxt.

Om kwart over acht vertrokken we samen van huis: Tim naar kantoor en ik naar Amsterdam Zuid! Ik heb eerst nog even een klein uurtje bij de Starbucks geblogd en om kwart over negen kon ik de directe trein naar Groningen nemen.

Lekker zonnetje!

Vier artikelen geschreven!

Dinsdag: De hele dag was Career Day, we waren van 9:00 tot 17:00 op het Zernike. Eerst twee guestlectures, en na de lunch workshops. ‘s Avonds heb ik een lekkere spinazie-flap voor mezelf gemaakt en daarna uitgerust.

Ik vind de herfst altijd zo mooi! Dat licht!!

Twee guestlectures en daarna workshops.

Ahhh, vijf uur thuis, eindelijk even rust, tijd voor The Blacklist. Deze koekjes zijn zó lekker!

Woensdag: Woensdagochtend had ik een groepsmeeting voor Strategic Marketing, ‘s middags heb ik gesport en was ik thuis bezig met het terugkijken van lectures. ‘s Avonds lekker relaxen en The Blacklist kijken.

On my way! Ik vind het ZO fijn dat mijn nieuwe sportschool op een paar minuten loopafstand van mijn huis is, dit verlaagt echt de drempel om te gaan.

Hoi! Omdat het nu zo lekker dichtbij is wil ik eigenlijk gewoon vaker gaan, maar wel elke keer drie kwartier sporten. In totaal een kwartier cardio (cross trainer en die trappen) en een half uur krachttraining. Dan ben ik binnen een uur weer thuis, ideaal.

Na de sportschool even boodschappen doen en naar de bloemenkraam op de Grote Markt, ik wil de dag erna namelijk blogfoto’s maken met deze rozen.

Spinazieflap (haha, dat woord). Echt zo lekker: Je bakt spekjes, roerbakt spinazie en champignons, maakt een groot vierkant van vier plakjes bladerdeeg, legt de inhoud erin en vouwt hem dubbel. Ongeveer 25 minuten in de oven en klaar!

Donderdag: Donderdag ben ik een hele tijd bezig geweest met het maken van blogfoto’s en ‘s middags ging ik weer verder met m’n studie. Ik heb ook een hele tijd met Marjolein geskyped, we gingen tegelijk leren, haha. ‘s Avonds natuurlijk Expeditie Robinson!

Kamer opruimen!

En ‘props’ verzamelen voor op de foto.

Uiteindelijk heb ik nog best veel foto’s gemaakt en ik ben er super blij mee! Die gaan jullie de komende weken vast tegen komen bij de artikelen.

Vrijdag: Vrijdagochtend was ik bezig met opruimen, schoonmaken en lectures terugkijken. ‘s Middags had ik een afspraak en daarna ben ik de stad in geweest om even te shoppen. Rond etenstijd kwam Tim weer thuis uit Amsterdam en die avond was onze datenight!

Even de stad in!

Oeps: Twee jurkjes, een wollen trui en een broek gekocht!

Lieve mama die altijd mijn artikelen leest en feedback geeft, haha! Ik blijf ‘dat’ en ‘die’ door elkaar halen.

Zaterdag: Zaterdagochtend deden we lekker rustig aan, na de lunch ging Tim voetballen en ik sporten en daarna verder met het terugkijken van de lectures. Duurt. Zo. Lang. ‘s Avonds keken Tim, ik en zijn broertje Lawrence of Arabia.

Goeiemorgen! Mijn ontbijt bestaat uit havermout met amandelmelk, kaneel en blauwe bessen (wat worden die zuur als ze warm worden, bah), en een kiwi. 

Sporten. Tweede keer deze week, trots!

Burrrrrrrn.

De sportschool heeft gewoon een sauna, dus daar ga ik komende week even gebruik van maken. Heerlijk ook als het straks echt heel koud is buiten!

Nog even een paar uur bezig met Marketing Research.

‘s Avonds kwamen Tim en Daan thuis van voetbal, bestelden we Chinees voor bij de film!

Zondag: Zondag ging ik om half twaalf met Tim mee naar Amsterdam! Ik vind het altijd gezellig, samen twee uur in de auto. ‘s Middags zijn we de stad even in gegaan en ‘s avonds hebben we lekker gerelaxt.

Mooie lucht!

Kijk nou wat mooi… Verder vind ik de binnenstad van Amsterdam wel echt héél druk en toeristisch hoor, geef mij maar Groningen.

Een hele fijne week waarin ik lekker weer thuis was! Was ik wel aan toe na twee weken amper thuis zijn, haha. Aankomende week heb ik weer college maandag tot en met donderdag, ga ik woensdag met Anouk eten en verder nog geen plannen!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.