Photo diary

PHOTO DIARY: Lekker veel thuis, Career Day, blogfoto’s en Amsterdam

Veel foto’s dit keer! Afgelopen week had ik geen college door Career Week op de universiteit, dus even een beetje adempauze! Ik ben wel druk bezig geweest met m’n studie, soChicken en blog, maar ik vind het altijd heerlijk als ik mijn eigen tijd kan indelen. 

Maandag: Ik ging op maandag met de trein terug naar Groningen na een weekendje Amsterdam. Best fijn, ik heb die twee uur in de trein super veel kunnen doen! Toen ik ‘s middags thuis kwam ben ik bezig geweest met Marketing Research en daarnaast heb ik ook een beetje gerelaxt.

Om kwart over acht vertrokken we samen van huis: Tim naar kantoor en ik naar Amsterdam Zuid! Ik heb eerst nog even een klein uurtje bij de Starbucks geblogd en om kwart over negen kon ik de directe trein naar Groningen nemen.

Lekker zonnetje!

Vier artikelen geschreven!

Dinsdag: De hele dag was Career Day, we waren van 9:00 tot 17:00 op het Zernike. Eerst twee guestlectures, en na de lunch workshops. ‘s Avonds heb ik een lekkere spinazie-flap voor mezelf gemaakt en daarna uitgerust.

Ik vind de herfst altijd zo mooi! Dat licht!!

Twee guestlectures en daarna workshops.

Ahhh, vijf uur thuis, eindelijk even rust, tijd voor The Blacklist. Deze koekjes zijn zó lekker!

Woensdag: Woensdagochtend had ik een groepsmeeting voor Strategic Marketing, ‘s middags heb ik gesport en was ik thuis bezig met het terugkijken van lectures. ‘s Avonds lekker relaxen en The Blacklist kijken.

On my way! Ik vind het ZO fijn dat mijn nieuwe sportschool op een paar minuten loopafstand van mijn huis is, dit verlaagt echt de drempel om te gaan.

Hoi! Omdat het nu zo lekker dichtbij is wil ik eigenlijk gewoon vaker gaan, maar wel elke keer drie kwartier sporten. In totaal een kwartier cardio (cross trainer en die trappen) en een half uur krachttraining. Dan ben ik binnen een uur weer thuis, ideaal.

Na de sportschool even boodschappen doen en naar de bloemenkraam op de Grote Markt, ik wil de dag erna namelijk blogfoto’s maken met deze rozen.

Spinazieflap (haha, dat woord). Echt zo lekker: Je bakt spekjes, roerbakt spinazie en champignons, maakt een groot vierkant van vier plakjes bladerdeeg, legt de inhoud erin en vouwt hem dubbel. Ongeveer 25 minuten in de oven en klaar!

Donderdag: Donderdag ben ik een hele tijd bezig geweest met het maken van blogfoto’s en ‘s middags ging ik weer verder met m’n studie. Ik heb ook een hele tijd met Marjolein geskyped, we gingen tegelijk leren, haha. ‘s Avonds natuurlijk Expeditie Robinson!

Kamer opruimen!

En ‘props’ verzamelen voor op de foto.

Uiteindelijk heb ik nog best veel foto’s gemaakt en ik ben er super blij mee! Die gaan jullie de komende weken vast tegen komen bij de artikelen.

Vrijdag: Vrijdagochtend was ik bezig met opruimen, schoonmaken en lectures terugkijken. ‘s Middags had ik een afspraak en daarna ben ik de stad in geweest om even te shoppen. Rond etenstijd kwam Tim weer thuis uit Amsterdam en die avond was onze datenight!

Even de stad in!

Oeps: Twee jurkjes, een wollen trui en een broek gekocht!

Lieve mama die altijd mijn artikelen leest en feedback geeft, haha! Ik blijf ‘dat’ en ‘die’ door elkaar halen.

Zaterdag: Zaterdagochtend deden we lekker rustig aan, na de lunch ging Tim voetballen en ik sporten en daarna verder met het terugkijken van de lectures. Duurt. Zo. Lang. ‘s Avonds keken Tim, ik en zijn broertje Lawrence of Arabia.

Goeiemorgen! Mijn ontbijt bestaat uit havermout met amandelmelk, kaneel en blauwe bessen (wat worden die zuur als ze warm worden, bah), en een kiwi. 

Sporten. Tweede keer deze week, trots!

Burrrrrrrn.

De sportschool heeft gewoon een sauna, dus daar ga ik komende week even gebruik van maken. Heerlijk ook als het straks echt heel koud is buiten!

Nog even een paar uur bezig met Marketing Research.

‘s Avonds kwamen Tim en Daan thuis van voetbal, bestelden we Chinees voor bij de film!

Zondag: Zondag ging ik om half twaalf met Tim mee naar Amsterdam! Ik vind het altijd gezellig, samen twee uur in de auto. ‘s Middags zijn we de stad even in gegaan en ‘s avonds hebben we lekker gerelaxt.

Mooie lucht!

Kijk nou wat mooi… Verder vind ik de binnenstad van Amsterdam wel echt héél druk en toeristisch hoor, geef mij maar Groningen.

Een hele fijne week waarin ik lekker weer thuis was! Was ik wel aan toe na twee weken amper thuis zijn, haha. Aankomende week heb ik weer college maandag tot en met donderdag, ga ik woensdag met Anouk eten en verder nog geen plannen!

Liefs,
Laura.

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School, woon in Groningen en ben bezig met de master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (13)

  1. Even heel random maar wat ik leuk vind aan jouw photo diaries is dat je een heel ‘normaal’ leven hebt dat je heel mooi vast weet te leggen! Bij andere blogs vind ik het vaak zo gek dat er nooit iets studiegerichts langskomt en dat mensen alleen maar vrij lijken te zijn overdag, maar jij hebt echt een leven waar ik me veel meer in herken met heel veel tijd aan school, je vriend en vrienden proberen te zien en ondertussen te genieten van de kleine dingetjes zoals lekker eten en mooie fietsroutes 🙂 En daar word ik heel blij van!

  2. Heerlijke foto’s weer, ik vind jouw kwaliteit van foto’s altijd zo mooi! En ik benw el benieuwd naar je kledingstukken! Hoe eet je die spinazieflap, als lunch, diner? En natuurlijk altijd handig zo’n moeder, meestal is het hier ook zo hahaha!

    1. Wat lief, dankjewel Britt! Ik eet zo’n spinazieflap of taart altijd als avondeten, door de bladerdeeg vult ‘ie heel goed! Ik ga mijn nieuwe kleding op Snapchat laten zien (styleremainsnl) 🙂 Liefs

  3. De spinazieflap lijkt me fantastisch! Ga ik proberen 🙂 wat een leuke foto’s verder en super bezig in de sportschool! Succes deze week

Read previous post:
15 Grootste onzekerheden van twintigers

Als je dacht dat je de enige onzekere twintiger bent, dan ben ik blij dat je dit artikel leest. Een tijd...

Close