PHOTO DIARY: Tentamens, appartement gevonden, weekendje weg

Afgelopen dinsdag had ik mijn laatste tentamen en was ik dus woensdag tot en met zondag even vrij! Daar was ik ook echt wel aan toe, want ik was he-le-maal gesloopt van bijna vier weken elke dag studeren. Woensdag heb ik dan ook helemaal niks gedaan (behalve eindelijk weer sporten en administratie bijwerken). 

Donderdag en vrijdag ben ik alsnog de hele dag in de UB geweest, omdat Tim vrijdag een tentamen had en dus moest leren. Gingen we samen, lief he? Ik had zelf genoeg te doen: Zakelijke mail wegwerken, administratie doen en alvast het komende blok voorbereiden. We moesten voor vandaag (maandag) alweer drie artikelen hebben gelezen.

Zaterdag en zondag gingen Tim en ik een weekendje weg. Dat had ik voor zijn verjaardag gegeven, een nachtje hotel en zondag de hele dag naar de Zwaluwhoeve! ZO FIJN! Anyway, ik heb weer een verzameling foto’s!

 

Sherlock kijken met Tim vorig weekend! Geweldige serie.

Dit ben ik, op de Instagram van Manfield! Coool! Ik ben zo blij met m’n nieuwe enkellaarsjes (gekregen, je kunt ze hier bestellen). Ik heb ze ook in die khaki kleur, die zijn ook zó mooi in suède.

Ik moest eigenlijk nog verder leren maar ik was echt UB-moe. Daarom maar even vanuit bed mijn samenvatting doorgenomen. 

Ook op Facebook, zo leuk om te zien!

Nog even….

Tussen het leren door gezellig met Anouk eten bij Huize Maas! Zó lekker.

UB….. Het weer weerspiegelt mijn humeur, haha. Gelukkig had ik dus afgelopen dinsdag mijn laatste tentamen. Hij ging ook best wel oke, ik denk dat ik hem wel gehaald heb. En ik heb het eerste cijfer al terug: Ik heb mijn allereerste tentamen GEHAALD! Yeah.

He-le-maal gebroken in bed na het tentamen.

Woensdag heb ik dan ook lekker rustig aan gedaan. Wel nog even gesport! Eindelijk.

Ontbijten en plannen!

Jullie hebben het waarschijnlijk al op Instagram gelezen (bedankt voor jullie superlieve reacties), maar Tim en ik gaan samenwonen! We hebben een héél leuk, mooi en gezellig appartement gevonden in Haarlem, net over de gracht, dus op loopafstand van de binnenstad. Ik zal binnenkort even een artikel schrijven waarin ik wat meer vertel. We zijn nu al helemaal aan het bedenken hoe we het willen inrichten en we vinden deze bank van de Wehkamp allebei heel erg mooi. Eerst maar even wachten tot we de sleutels hebben, om te kijken of het allemaal wel past, haha. KAN NIET WACHTEN!

Alvast het nieuwe blok voorbereiden en een artikel schrijven.

Mooi uitzicht vanuit de UB.

Zaterdag gingen we een weekendje weg met z’n tweeën. ‘s Middags borrelen en ‘s avonds lekker uit eten.

Onze hotelkamer! Die hotelbedden waren ZO chill!

En dan het ontbijt… Het was allemaal zó vers, en lekker, en uitgebreid. Ik ben echt zo’n kind dat ‘s avonds al zin heeft in het ontbijt, dus hier word ik héél gelukkig van.

Heaven!

Tim’s verjaardagscadeau bestond naast het nachtje hotel ook uit een dagje sauna, dus zondag zijn we de hele dag in de Zwaluwhoeve geweest. We hebben het beiden echt superdruk gehad afgelopen maand, elkaar weinig gezien dus dit was echt een welverdiend weekend. En zo gezellig. Ik vind het altijd zo vreselijk om daarna weer afscheid te moeten nemen voor een hele week. Gelukkig is het nu echt aftellen tot we kunnen samenwonen.

Zoals ik net al zei begint vandaag het nieuwe blok weer. Ik heb twee vakken (Marketing Communication en Customer Management) en daarnaast begin ik vrijdag aan mijn master thesis.

Spannend!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Wat een mega fijne week, een goede combi van hard werken en ultiem ontspannen! De zwaluwhoeve is fijn hè? Nu wil ik ook weer!! En wat mega leuk dat jullie gaan samen wonen! Klinkt ook als een perfecte locatie, Haarlem is zo leuk!

  • Wat heb jij het druk gehad zeg. Fijn dat je het even wat rustiger aan kon doen! En ik ben ook dol op hotelontbijtjes, ziet er zó lekker uit. Succes deze week!

  • Pff lijkt me zo vermoeiend, 4 weken lang constant blokken! Fijn dat je je eerste tentamen hebt gehaald, dat geeft vast weer wat motivatie 🙂 Lijkt me heerlijk zo’n dagje Zwaluwhoeve!

  • Jeetje wat een killing week Laura! Maar wat een onwijs fijne afsluiter van de week:) gefeliciteerd met jullie appartement. Ben nu wel erg nieuwsgierig waarom jullie voor Haarlem hebben gekozen etc. Ik houd je blog in de gaten! Fijne week.

  • Haha, ik dacht altijd dat ik de enige was die altijd gewoon uitkijkt de de hotelontbijtjes, ziet er lekker uit hoor! En die laarsjes vind ik zo ontzettend tof, dat vind ik nu precies een voorbeeld van de perfecte zwarte laarsjes, ook tof dat je op hun Facebook en Instagram staat, leuk om jezelf zo terug te zien lijkt mij!