PHOTO DIARY: Tentamens, JARIG, 23 rozen, muis en verjaardag vieren

Vorige week was er geen Photo Diary, omdat ik eigenlijk alleen maar aan het leren was. Deze week wel, want het was naast alle drukte en het laatste tentamen ook een hele leuke week! Ik had woensdagavond het laatste tentamen, dus tot en met woensdagavond was ik nog heel druk. Maar ik was dinsdag acht november ook jarig, dus dat heb ik goed gevierd dinsdagavond en na het tentamen!

Zondag: We beginnen even vorige week zondag. Ik was heel druk met de tentamens en Tim heel druk met zijn werk, dus we hadden elkaar weinig gezien en gesproken. Zondagmiddag gingen we dus even lekker lunchen in de stad. Bijkletsen, lekker eten en gewoon lekker samen zijn. Zondagavond moest Tim helaas weer naar Amsterdam.

Maandag: Maandag heb ik de hele dag geleerd. De he-le dag geleerd. Ik had natuurlijk door Retail Marketing maar vijf dagen om voor het tweede tentamen te leren, dus ik moest nog heel veel doen.

Dinsdag: Dinsdag was ik jarig en ben ik drieëntwintig geworden! ‘s Ochtends toen ik wakker werd heb ik gefacetimed met Tim en daarna moest ik -heel triest- naar de UB. Ik was om half negen bij de UB en heb daar de hele dag gezeten. Wel met een studiegenootje gelukkig, haha.

Haha, bolkop.

Tussen de middag wel even gezellig geluncht met Jeanine, een birthday-lunch! Anders was het ook wel heel sneu.

Maarrrr. ‘s Avonds kwamen mijn ouders naar Groningen en ging ik met mijn ouders en mijn broertje uit eten ter ere van mij, dus toen voelde ik me toch nog een beetje jarig. Mijn kleine broertje (hij is negentien) is niet zo klein meer, haha. Hij studeert Rechten, ook in Groningen!

Heel lekker gegeten!

En toen ik thuis kwam stond dit voor mijn deur, van Tim’s broertje! Hij woont bij mij in huis en was zelf ook de hele dag aan het leren in de bieb, dus tussendoor had ‘ie dit voor mijn deur gezet. Zo lief!

Woensdag: De dag van het tentamen! Ik had hem pas om zeven ‘s avonds, tot half tien. Vreselijk. Het tentamen ging niet zo goed, ik denk dat ik hem moet herkansen. Maar we zien het wel! Na het tentamen kwamen zeven studiegenootjes borrelen bij mij thuis, ter ere van mijn verjaardag. Heel gezellig, ze bleven tot een uur of half vier.

De dag van het tentamen maar even goed ontbijten.

En toen de hele dag dit.

Tussendoor nog even bier en wijn kopen en wat lekkere dingen voor die avond. Ik heb een cadeaubon van ze gekregen van Laif & Nuver, zo blij mee!

Donderdag: Donderdag was ik VRIJ! Eindelijk even een paar dagen rust. Ik heb dus ook lekker uitgeslapen, uitgebreid ontbijt en series ingehaald van de afgelopen weken. ‘s Middags kwam mijn beste vriendin (sinds groep 5) Sanem naar Groningen, zijn we even de stad in geweest en is ze bij me blijven eten. Na het eten ging ze naar huis en om half elf was Tim er!

Lekker ontbijten, opruimen, mijn kamer schoonmaken en gewoon even helemaal NIETS doen. Zó fijn!

Ik kreeg twee héle leuke cadeautjes van Sanem, dit schaaltje voor mijn sieraden en een heeel mooi notitieblok. Hij is ZO handig, ik ga er snel een artikel over schrijven.

Vrijdag: Vrijdagochtend ging Tim naar college, heb ik eindelijk weer een keer gesport, ben ik lekker in de sauna geweest in de sportschool en heb ik een artikel geschreven. Verder lekker gerelaxt. Om drie uur kwam Tim thuis, en stond hij voor de deur met een bos met 23 rode rozen, voor mijn verjaardag. ZO LIEF! Die avond gingen we lekker uit eten met z’n tweeën en daarna hebben we een film gekeken.

img_20161111_151435

Kijk dan wat mooi, ik vond het zó lief van hem. De rozen zijn echt prachtig, heel groot en sterk. Ook echt 23, hoe romantisch is dat.

Eerst nog een drankje doen en daarna lekker uit eten bij de Uurwerker. We zien elkaar sinds hij in Amsterdam woont en werkt natuurlijk veel minder, en omdat hij heel druk is spreken we elkaar ook best weinig overdag. Daarom is het extra fijn om dan samen ergens koffie te drinken, of lekker te lunchen. Dat doen we dan ook best vaak, maar dat hadden jullie al wel door, haha.

Zaterdag: Ik heb geen foto’s gemaakt op zaterdag. ‘s Ochtends hebben we lekker rustig aan gedaan en een serie gekeken. ‘s Middags had Tim een wedstrijd en heb ik de badkamer helemaal schoongemaakt, een artikel geschreven en heb ik gewerkt voor soChicken. En lekker aangerommeld.

Ik heb nog wel een verhaal voor jullie. Ik heb namelijk EEN MUIS op mijn kamer. Het schijnt heel erg te ‘heersen’ in Groningen, ik heb al heel veel mensen erover gehoord, maar ik had niet verwacht dat hij ook op mijn kamer zou verschijnen. Ik laat namelijk nergens eten slingeren en het is hier altijd schoon! Maar laatst hoorde ik ‘s avonds iets, deed ik het licht aan en toen zag ik ineens een MUIS zitten. Ik schrok me echt dood. Woensdagavond kreeg ik van mijn studiegenootjes een muizenval, die ik heb gezet, maar dat beest heeft de pindakaas eraf gesnoept en is er vervolgens vandoor gegaan. Altijd als ik samen met mensen ben is hij nergens te bekennen, maar zodra ik alleen ben hoor ik hem ritselen. Ik heb hem nu al drie keer gezien, vre-se-lijk. Ik heb laatst ook mijn hart gelucht op Snapchat, hebben jullie dat gezien? Ik was helemaal opgefokt, haha. Mijn gebruikersnaam is trouwens styleremainsnl, voor als je me nog niet hebt toegevoegd!

Zondag: Zondagochtend hebben we lekker uitgeslapen en daarna The Big Bang Theory gekeken in bed, en na het ontbijt hebben we boodschappen gedaan. Mijn ouders, Tim’s ouders en Tim’s broertje kwamen namelijk bij ons brunchen, ter ere van mijn verjaardag. Ik heb het verder nog niet officieel gevierd, ik wist echt niet hoe dat logistiek geregeld moest worden, haha! Daarbij was en ben ik ook nog steeds best moe van de afgelopen weken. Anyway, het was heel erg gezellig!

Ik ben ook echt verwend voor mijn verjaardag. Ik heb o.a. een cadeaubon van Laif & Nuver, een cadeaubon van Douglas, een gezichtsbehandeling van een half uur, Rituals douchegel, dat notitieblok en dat schaaltje, nog een beautybehandeling naar keuze en van Tim drie dagen Terschelling gekregen!

Deze week begint het nieuwe blok, met de drie nieuwe vakken. Ook heb ik vandaag een heel leuke afspraak, waar ik jullie later vast meer over kan vertellen. De rest van de week hoop ik nog een beetje rustig aan te kunnen doen.

Nou, dat waren hele verhalen. Fijne week!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Hi Laura! Gefeliciteerd! Ik volg je blog al heel lang en bedacht me ineens dat jij altijd een spinazietaart maakt! Ik dacht dat het recept ook op je blog stond maar kan het niet meer vinden, wil je het met me delen? Liefs!

  • Gefeliciteerd! Wat een leuke cadeau’s heb je gekregen. Ook lief van Tim zijn broertje dat hij het voor je deur heeft neergelegd.

  • Wat een leuke week! Met als klapper je verjaardag natuurlijk :). Vind de foto met de rozen zo mooi en super romantisch van je vriend :). Je kan duidelijk zien dat jij en je broertje nouja broer en zus zijn haha ;). Lijkt me gezellig dat hij ook in Groningen studeert. En het muizen probleem is echt een dingetje. Heb er zelf tot nu toe geen last van gehad. Fijne week 🙂

  • Ik had vorig jaar ook een muis op mijn kamer! Vreselijk, ik voelde mij helemaal niet meer op mijn gemak, hoewel het zo’n klein beest is haha.. Ik heb toen vergif gebruikt en het gat gevonden waar het door kroop dus dat dan toegemaakt en na een paar weken hoorde ik ze niet meer. Hopelijk vind je een oplossing 🙂 Leuke diary!

  • Wat een fijne, maar drukke week Laura! Nog gefeliciteerd! Ondanks het tentamen toch fijn kunnen vieren, meerdere keren zelfs! En wat naar van die muis! Mag hopen dat ze hier niet komen, maar op de derde verdieping lijkt me dat wat raar.. Al weet je het natuurlijk nooit met die beesten! Hopelijk is die van jou snel weg, haha! Ben benieuwd naar je afspraak en succes met je nieuwe vakken! X

  • Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat lief, die rozen! Balen dat je tentamen niet zo goed ging, maar hopelijk valt het resultaat mee.
    En die muis…haha, ik kan me je stress voorstellen 😉 Gelukkig hebben wij twee ‘jagende’ katten, waardoor dat niet zo snel voorkomt bij ons.