PHOTO DIARY: Tentamens, Moleskine, UB UB UB en Manfield

Eindelijk weer een Photo Diary! De laatste maand heb ik weinig foto’s gemaakt omdat ik eigenlijk alleen maar bezig was met leren voor mijn drie tentamens (en nog steeds), dus deze foto’s zijn van de afgelopen tijd! Mijn eerste tentamen was 16 januari en de week ervoor hadden we nog een deadline, en sindsdien heb ik eigenlijk alleen maar in de UB gezeten. Verder heb ik een hele mooie nieuwe Moleskine agenda gekocht en ben ik bezig geweest met een hele leuke samenwerking voor Manfield. 

Mooi Groningen!

Een lekkere comfy outfit!

Elke dag naar de UB. Elke dag ook om half negen, omdat er anders geen plekken meer zijn.

Pauze houden op de trap. Daan (Tim’s broertje van 20) is mijn partner in crime. Mooi die sokken ook, maar who cares, weet je hoe koud het is.

Oeps, een pakketje van Bol.com! Ik heb een nieuwe Moleskine besteld en het boek #Girlboss van Sophia Amoruso*. Daar heb ik zo veel goeie verhalen over gehoord, ben heel benieuwd!

Bezig met Brand & Product Management. Ik vind het helemaal niet erg om bezig te zijn met branding, brand awareness en brand image.

Even een simpele maaltijd tussendoor, haha! Ziet er misschien niet zo lekker uit, maar dat was het wel!

Uitzicht vanaf het dakterras van de UB! Heel erg mooi.

Met Tim en Daan eten bij Wereldburgers, als pauze van een lange dag UB.

Maar de dag erna zaten we er gewoon weer hoor, om half negen. Pfffff.

Grappige marketingactie van Zalando.

Wauw!

Ahhh kijk nou mijn mooie nieuwe Moleskine*. Ik heb deze mezelf cadeau gedaan om te gebruiken voor Style Remains en mijn freelance activiteiten. Als een soort reminder van mijn artikel over mijn plannen voor dit jaar en gewoon omdat ik er veel inspiratie van krijg. Hij is zo mooi en handig! Jammer dat ik door mijn tentamens nog geen tijd heb om hem te gebruiken.

Zitten we weer…

Zo lekker dit: Pannenkoeken gemaakt van banaan, speltmeel en amandelmelk en als beleg avocado!

2017-01-20-12-45-06-1-1

Als iemand me volgt op Bloglovin’ komt dat er zo uit te zien. I like!

Afgelopen weekend even borrelen met Tim. We zien elkaar niet zoveel dus heel gezellig om samen een drankje te doen.

img_20170121_214206_105

En daarna mocht ik mee met de familie naar FC Groningen! KOUD! Ik vind het wel altijd heel leuk.

Ook ben ik zondag met Tim op pad geweest om foto’s te maken voor mijn samenwerking met Manfield! We gingen foto’s maken van mijn nieuwe bikerboots (gekregen), ben er zo blij mee! Eindelijk geen koude enkels meer, haha.

manfield_photodiary

En we hebben ook nog foto’s gemaakt van mijn nieuwe suède enkellaarsjes (gekregen). Tim is een goede fotograaf, toch? Deze week doe ik een Instagram take-over op de Instagram van Manfield en laat ik op mijn eigen Instagram mijn nieuwe schoenen beter zien, dus hou ze beide in de gaten!

Ik heb gister mijn tweede tentamen gehad en jammer genoeg viel hij een beetje tegen. De aankomende week moet ik helaas wéér naar de bieb, want volgende week dinsdag heb ik mijn laatste. Ach ja, nog even volhouden.

Liefs,
Laura.

* Dit zijn affiliatelinks, wat betekent dat ik een (heel) klein percentage krijg van het via deze link bestelde bedrag. Ik heb de producten echter zelf gekocht en schrijf er alleen over als ik er enthousiast over ben. 

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Misschien een beetje een vreemde vraag, maar zou je eens een artikel willen schrijven over HOE je precies leert en de leerstof zeg maar naar binnen krijgt? Ik heb in het middelbaar nooit iets moeten doen en struggle nu heel erg met het zoeken van een juiste leerstijl die werkt. Ik weet echt gewoon niet hoe je moet leren… En je leek me de ideale persoon om raad te vragen haha 🙂

  • Wauw, ik zou het helemaal niet erg vinden om in die UB tijd door te brengen, haha! Onze Library in Tilburg heeft dus echt nul uitzicht en is echt een vierkant, saai gebouw. En wat fijn om je vriend na lange tijd weer heel eventjes tussendoor te zien <3

  • Veel succes met de laatste loodjes! Ik wilde dat de UB in Utrecht pas om half 9 open ging. Wij stonden om 07.45 al met een grote groep bij de ingang te wachten (de deuren openen om 08.00) en dan is het rénnen. Slaat echt nergens op allemaal, haha. Studenten tijdens de tentamens, opeens is iedereen fanatiek!

  • Mooie foto’s! Tim heeft zeker talent. Heel veel succes met je studie! You can do it. Ben zelf ook heel erg benieuwd naar het boek GirlBoss. Maar eens aanschaffen.

  • Tim is zeker een goede fotograaf! Wat een mooie foto’s Laura <3 Ik ben ook erg benieuwd naar het boek Girlboss! Ik ga je mooie foto's van Groningen wel missen als je straks gaat verhuizen, hihi. Succes deze week, you can do it!!

  • Leuk, zo’n photo diary! Ik heb Girlboss zelf ook gelezen, vind het zo inspirerend! Succes met het leren, laat vooral even weten hoe de agenda bevalt want ik ben heel benieuwd!

  • Balen van je tentamen! Komt wel goed, je hebt je best gedaan dus gewoon maar afwachten. Wel hele toffe laarsjes zijn dat, zoiet sis ook helemaal mijn smaak. Ik heb dat Girlboss-boek ook, ik heb hem al een tijdje liggen maar ik heb mezelf plechtig beloofd dat ik er pas na mijn tentamenweek aan ga beginnen, Fijne week!

  • Wauw, wat een drukke leerweek heb je gehad zo te horen! Jammer dat het tweede tentamen niet helemaal ging zoals je had gehoopt! Fijn dat je naast leren ook nog wat leuke dingen hebt gedaan en jezelf op iets leuks hebt getrakteerd. Naar het boek Girlboss ben ik ook erg benieuwd!