Musthaves Shopping

Mijn nieuwe Valentino tas

Afgelopen week kwam er een chique roze doos binnen met een zwarte strik eromheen. En niet alleen de verpakking was chique, ook de inhoud! In samenwerking met Brandfield ontving ik namelijk deze prachtige Valentino tas. Ik ben er super blij mee (hij is meteen diezelfde dag zelfs al mee geweest naar het strand) en het is ook nog eens mijn eerste designer tas. Nu ben ik écht volwassen, haha.

Top: River Island
Leren jasje: Zara
Zonnebril: Dolce & Gabbana
Tas: Brandfield

Ik houd van crossbody tassen, ze zijn zo makkelijk voor als je uit eten gaat of even ergens heen moet zonder dat je heel veel spullen mee wilt sjouwen. Én ze maken eigenlijk elke outfit mooier. Wat ik vooral heel fijn vind aan deze tas is dat ‘ie lekker groot (en licht) is. Hij is net iets groter dan de crossbody die ik al had, en er past verbazingwekkend veel in. En de gouden ketting staat heel chique! Ik heb zelf gekozen voor de zwarte variant, maar hij is er ook nog in het beige.

Ik wist trouwens ook helemaal niet dat Valentino tassen zo betaalbaar zijn! En zo mooi! Ik ben in ieder geval super blij met mijn eerste designer tas. Hoe vinden jullie hem?

Liefs,
Laura.

Ik ben Laura, een 23-jarige blogger, freelancer en student! Ik ben afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en op dit moment ben ik mijn master Marketing Management aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem! Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Comments (12)

  1. Super mooie tas! Alleen voor de duidelijkheid: er zijn dus 2 Valentino’s: Valentino Garavani (de Valentino van de Rockstud schoenen en tassen etc) en deze Valentino van Mario Valentino. De laatste maakt items die een stuk betaalbaarder zijn. Kwam hier laatst achter en vond het ergens wel een teleurstelling 🙈

    1. Haha, wat raar dat ‘ie dan dezelfde naam mag hebben als merk! Ik had het ook al opgezocht maar kon het nergens vinden. Ach ja, deze Valentino is ook een designer! 😂 En zijn tassen zijn echt prachtig.

  2. Ik kwam er laatst ook achter dat die Valentino tassen helemaal niet zo onbetaalbaar zijn als ik dacht. Super fijn, want ze zijn prachtig! 🙂

  3. Wauw hij is echt prachtig! Het moment tot mijn eerste designertas moet denk ik nog even wachten, maar deze is echt heel erg mooi. Veel plezier ervan!

Read previous post:
PHOTO DIARY: Laatste weken in Groningen en verhuisd!

Ik ben verhuisd, Tim en ik wonen sinds dit weekend officieel samen in Haarlem! ZO LEUK! Afgelopen weken was ik heel...

Close