Over Style Remains

Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen. Allemaal vanuit persoonlijke ervaringen geschreven door mij.

We laten onze tienerjaren achter ons, komen er steeds meer achter wat we belangrijk vinden en wat ons gelukkig maakt. We zijn ambitieus, ondernemend en leergierig, en (bijna) helemaal klaar voor het ‘volwassen leven’. Maar het is doodeng om volwassen te worden, om te moeten bedenken wat we de rest van ons leven willen doen en hoe we dit gaan vormgeven.

In deze fase is het fijn om te weten dat je niet de enige bent, om tips te krijgen en om ervaringen te lezen van mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Ik miste een website of platform specifiek gericht op deze doelgroep, en daarom heeft mijn blog een nieuwe insteek:

“Style Remains is een platform voor jonge, ambitieuze vrouwen van IN (of rond) de twintig, die bijna zijn afgestudeerd of net aan het werk zijn. Hier lees je artikelen over mij en mijn leven, over geluk, over succes en ambitie, over bloggen en over ondernemen.”

Zelf bevind ik me ook in deze fase en ik heb genoeg verhalen en ervaringen met jullie te delen. Ik vind het heel erg leuk om me met deze onderwerpen bezig te houden, om hier boeken en blogs over te lezen en om mezelf constant te blijven ontwikkelen.

En wat is er nou leuker dan schrijven over je passies, en in contact komen met heel veel leuke mensen die dezelfde interesses hebben als jij?

Vind je deze onderwerpen interessant en wil je op de hoogte blijven?

– Volg Style Remains op Bloglovin’!

– Volg mij op Twitter en Instagram!