Over Laura

Ik ben Laura, vierentwintig jaar en al sinds 2008 de eigenaresse van Style Remains. Toen ik veertien was begon ik dus al met schrijven, bloggen en met online marketing! Ik schrijf de artikelen, verzorg ik de vormgeving, maak en bewerk de foto’s en houd mijn Social Media kanalen up-to-date. Sinds 2014 staat Style Remains ingeschreven bij de KvK en is het mijn eigen bedrijf.

Mijn studies

Ik ben geboren en getogen in de mooie stad Deventer, waar ik de HAVO heb afgerond. Op mijn zeventiende ben ik verhuisd naar Doorn, waar ik heb gestudeerd aan TMO Fashion Business School (HBO). In maart 2015 ben ik afgestudeerd! Ik woonde tijdens deze studie 2,5 jaar in Doorn, daarna een jaar in Amsterdam voor mijn marketingstage en het schrijven van mijn scriptie, waarna ik ben verhuisd naar Groningen. Daar heb ik een half jaar gewerkt en in september 2015 begon ik met de pre-master Marketing aan Rijksuniversiteit Groningen. Het jaar erna, van 2016 tot 2017 (ja, ik ben dus nét vers afgestudeerd) heb ik succesvol mijn master Marketing Management afgerond.

Persoonlijk

In Groningen heb ik ook mijn vriend Tim ontmoet (we waren huisgenoten…) en we hebben sinds juni 2015 een relatie. In maart 2017 ben ik van Groningen naar Haarlem verhuisd, waar Tim en ik nu samen wonen in een heel leuk appartement in de binnenstad!

Bloggen en ondernemen

Ik hou van (online) marketing, schrijven, bloggen, ondernemen, alles wat met zelfontwikkeling te maken heeft en koffie drinken (en ook een beetje werken) in inspirerende koffietentjes. Naast Style Remains werk ik als freelancer: ik heb meer dan drie jaar als Community Manager voor soChicken gewerkt en een half jaar als Sales Representative bij Follow Fashion.

Je kunt wel stellen dat ik een gevoelig persoon ben, met het hart op de tong; schrijven is voor mij echt een uitlaatklep. Mijn artikelen zijn dan ook heel persoonlijk en ik stel mezelf daardoor soms best kwetsbaar op. Eng voor mij, maar misschien voor jullie wel een fijne vorm van herkenning! Ik heb veel meegemaakt in mijn leven en hoop met mijn ervaringen jullie te kunnen helpen, inspireren of motiveren.

Een van de leukste dingen aan bloggen vind ik het contact met jullie. Schroom dan ook niet om me een berichtje te sturen op een van mijn Social Media kanalen en je kunt me ook altijd een mail sturen!

Liefs,
Laura.