De perfécte agenda voor studenten en bloggers (2017)

Weten jullie nog dat ik vorig jaar helemaal gelukkig was met de perfécte agenda van de Hema? Goed nieuws, hij ligt weer in de schappen voor 2017, dus ik vond dat wel een artikel waard! Ik heb hem gister opnieuw gekocht, want ik gebruik hem nu nog elke dag voor mijn studie en andere afspraken en wil dat in 2017 ook op die manier blijven doen.

AgendaHema

De voorkant is ietsjes anders, er staat nu 2017 op (goh) zonder rondje eromheen, maar hij is nog steeds strak en zwart (moleskine-like). De binnenkant is vrijwel hetzelfde als op de foto’s hieronder, alleen lijken de lijnen ietsjes donkerder. Je vindt hem hier ook online, trouwens. Waarom ik deze agenda zo fijn vind? Hij is perfect voor studenten en mensen die ervan houden om hun week duidelijk te plannen, én perfect voor bloggers die een blogplanning willen maken.

De uren op een rijtje voor het ‘blokken’ van je tijd

Voor studenten is dit echt ideaal. Ik gebruik deze uren om ‘blokken’ in te plannen (ik maak letterlijk een blok met pen en daar schrijf ik in wat ik moet doen). Ik blok alle colleges en afspraken die ik heb in een bepaalde kleur (zoals hier), zodat ik in één opslag kan zien hoeveel uren ik over heb voor andere dingen. Die uren blok ik vervolgens in om een beetje te plannen wat en hoeveel ik wil doen voor mijn studie. Ook de leuke dingen plan ik, zoals een date met Tim, verjaardagen of eten met vriendinnen! Het is echt een hele fijne manier om overzicht te houden, vind ik.

AgendaHema6 AgendaHema1

Handig voor bloggers: Een maandoverzicht

Naast het gewone agenda deel heeft deze agenda ook een maandoverzicht met hokjes per dag! Ideaal voor bloggers die een overzicht willen maken van hun blog-schema en dus hun artikelen willen plannen.

AgendaHema2
AgendaHema5

En hij kost dus maar 5 euro, bij de Hema.

Liefs,
Laura.

PS: Dit artikel is niet gesponsord en ik heb de agenda zelf ‘ontdekt’ en gekocht. 

Bloglovin

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.