De perfécte agenda voor studenten en bloggers (en bloggende studenten)

Jongens, ik heb DE agenda gevonden. Hij is perfect, handig en super efficient. Hier kan ik zo gelukkig van worden, vooral omdat het een onverwachte vondst was. Én hij is maar 5 euro! Win-win, zou ik zeggen.
Ik liep gister door de Hema, op zoek naar mijn geliefde To Do boekje, toen mijn oog op de agenda’s viel. Niet dat ik er één nodig had, want ik wilde diezelfde week nog een agenda kopen bij de boekwinkel. De variant die ik wilde (uren + de dagen naast elkaar) hebben ze normaal niet bij de Hema, maar toch ging ik even kijken. Beste keuze ever.

AgendaHema

Dit is hem! Hij is heel simpel (hou ik van) zwart, met een elastiek eromheen en 2016 erop. Hij lijkt een beetje op mijn Moleskine, lekker strak! Maar wat er nou zo fijn aan is?

De uren op een rijtje voor het ‘blokken’ van je tijd

Voor studenten is dit echt ideaal. Ik gebruik deze uren om ‘blokken’ in te plannen (ik maak letterlijk een blok met pen en daar schrijf ik in wat ik moet doen). Ik blok alle colleges en afspraken die ik heb in een bepaalde kleur, zodat ik in één opslag kan zien hoeveel uren ik overheb voor andere dingen. Die uren blok ik vervolgens in om een beetje te plannen wat en hoeveel ik wil doen voor mijn studie. Ook de leuke dingen plan ik!

AgendaHema6 AgendaHema1

Handig voor bloggers: Een maandoverzicht

Ik wás al heel blij met de agenda, omdat deze wat kleiner is dan mijn oude en dus een perfect formaat heeft, maar toen ik erin aan het bladeren was vond ik dit: Een maandoverzicht met hokjes per dag! IDEAAL! Afgelopen week was ik al aan het klooien met het maken van een maandoverzicht voor het inplannen van mijn artikelen, maar dat kan ik dus nu gewoon in deze agenda doen.

AgendaHema2
AgendaHema5

Hij is perfect voor studenten en mensen die ervan houden om hun week te plannen, én perfect voor bloggers die een blogplanning willen maken.

En hij kost dus maar 5 euro. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en me niet voor gek verklaren dat ik hier zo blij mee ben, haha!

Liefs,
Laura.

Bloglovin

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.