10 Gratis stijlvolle lettertypes voor je blog

Iedereen die een eigen blog of affiniteit met vormgeving heeft, wordt waarschijnlijk enthousiast van mooie, stijlvolle lettertypes. Ik vind het altijd leuk om op zoek te gaan naar nieuwe stijlen en ik weet ook altijd heel goed welke stijl ik wel en niet mooi vind. In dit artikel deel ik 10 stijlvolle lettertypes, die je gratis kunt downloaden! 

10 Gratis mooie lettertypesDe lettertypes van links naar rechts:

  1. Klik hier om Sweet Pea te downloaden
  2. Klik hier om Shore Lines te downloaden
  3. Klik hier om All Things New te downloaden
  4. Klik hier om Bakery te downloaden
  5. Klik hier om Yellow Butterflies te downloaden
  6. Klik hier om Angelface te downloaden
  7. Klik hier om Lillybelle te downloaden
  8. Klik hier om Ballerina Script te downloaden
  9. Klik hier om In Screaming Color te downloaden
  10. Klik hier om Laser Metal te downloaden

Hoe je de lettertypes download? Kies een van de lettertypes (ik heb toevallig alleen de site Dafont.com gebruikt), klik op “download” en sla het ZIP-bestand op. Vervolgens open je dit ZIP-bestand en klik je op het .otf of .ttf bestand. Als het goed is staat er nu “installeer lettertype”. Voilà!

Liefs,
Laura.

PS: Wist je dat ik op mijn Pinterest account veel inspiratie ‘pin’ van onder andere blogfotografie, interieur, outfits maar ook veel gratis lettertypes?

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.