De perfecte salontafel voor bij onze groene velvet bank

Sinds we in Haarlem wonen zijn we al op zoek naar een salontafel die past bij onze mooie groene velvet bank. Er zijn natuurlijk duizenden opties, maar het vinden van een goede match was makkelijker gezegd dan gedaan! Of de salontafels waren gigantisch duur (denk aan meer dan vijfhonderd euro, ik heb een dure smaak), of de kwaliteit was niet goed, of ik vond de kleur niet mooi bij de bank. Ik heb op den duur twee gouden, glazen tafeltjes gekocht, maar ik vond het goud toch wat te donker waardoor de kleur van de bank niet zo mooi tot z’n recht kwam. Zonde, dus die heb ik toen maar weer teruggebracht. 

Vorige maand werd ik benaderd door Flinders, of ik het leuk vond om een samenwerking aan te gaan! Nou, waarschijnlijk kennen jullie Flinders wel van alle prachtige design items die ze in hun collectie hebben, dus lang hoefde ik niet na te denken. Het is een winkel (in Zaandam) en webshop met bijna 150 unieke design labels, waaronder Ferm Living, Muuto, Hay, Vitra (van die perfecte Eames stoelen, weet je wel), Vtwonen, Zuiver en Normann Copenhagen.

Ik was aan het scrollen door de collectie en kwam toen dé perfecte, marmeren, ronde salontafel tegen, van ZuiverAfgelopen week kwam ‘ie binnen en heb ik hem helemaal zelf (trots) in elkaar gezet. Hij past perféct bij onze bank, het marmer haalt heel mooi de diepgroene kleur omhoog en de poten geven een warme uitstraling.

Het tafelblad is van prachtig (en zwaar) massief marmer en het onderstel is van eikenhout. Ik vind het mooi dat het tafeltje een doorsnee heeft van 50mm: zo is hij niet te groot, niet te klein en past ‘ie goed naast de hocker (de poef).

De bloggers onder ons weten ook wel: marmer is zó fotogeniek! Echt alles wat je op deze tafel zet staat mooi op de foto. Win-win! En o ja, ook niet geheel onbelangrijk: Tim vindt hem ook mooi.

What do you think?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.