Eindelijk een mooie lamp, goud, marmer, hout en cactussen

Ben ik weer, met een nieuwe interieurpost! Zoals ik al vaker heb gezegd is het nooit af in een huis, al helemaal niet als je voor het eerst gaat samenwonen en samen stap voor stap je inrichting uitkiest. Lucky bastard als ik ben mocht ik (samen met Tim dus) van SweetLivingShop een aantal prachtige interieur items uitkiezen! Het pronkstuk van deze items is toch wel de nieuwe gouden lamp met marmeren voet van Bloomingville. Ik vind lampen echt een van de lastigste dingen om te vinden, want ik vind bijna alle lampen lelijk. Deze is perfect! En het goud met marmer past perfect in ons interieur. We moeten er nog wel even een mooie plek voor vinden.

Daarnaast heb ik een mosterdgeel sierkussen van House Doctor uitgekozen, voor op de bank. Tim zag me aankomen (nóg een kussen?), maar het staat zo mooi! Alleen groen is ook zo groen, haha. Ik vind dit strakke design heel erg mooi.

Ook koos ik een geweldige keramieke kom en mok, ook van Bloomingville. De kom is perfect voor bijvoorbeeld kleine hapjes of nootjes en de mok voor Espresso! En die cactus is gewoon geweldig, eigenlijk wilde ik hem alleen daarvoor hebben. Ik houd van leuk servies!

Last but not least koos ik een prachtige tapasplank van Nicolas Nahé. Perfect om meerdere hapjes op te serveren bij een borrel, of te gebruiken in blogfoto’s zoals de foto hierboven (hihi).

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.