INTERIEUR UPDATE: Eerste foto’s van ons appartement

Daar zijn ze dan, de eerste echte foto’s van ons nieuwe appartement! Zoals ik al eerder vertelde is het echt een hele fijne plek en wordt het steeds meer van ons. Het is nog een beetje schuiven en we zijn nog lang niet klaar, maar ik ben heel benieuwd wat jullie er tot nu toe van vinden!


Ons pronkstuk in de woonkamer is natuurlijk de velvet groene bank (van Wehkamp). Daar zijn we nog steeds elke dag heel erg blij mee en ik vind het echt prachtig staan met het witte kleed (van Karwei). Ook hebben we een nieuwe eettafel, een ronde. Dat wilde ik heel graag en qua ruimte past het ook perfect in ons huisje. Het is nog láng niet af, ik wil bijvoorbeeld nog mooie lijsten aan de muur en nieuwe eetkamerstoelen. Ik denk dat ik ga voor zwarte Eames look-a-like, maar ik weet het nog niet zeker. Het hoeft natuurlijk ook niet allemaal meteen af te zijn!

In samenwerking met Eyoba heb ik het gouden bijzettafeltje en de marmeren klok ontvangen, beide van Zuiver. Ze zijn van hele goede kwaliteit en passen heel goed in ons interieur, wat nu een beetje bestaat uit donkergroen met goud. Echt volwassen kleuren, haha! De klok is van (heel zwaar) groen marmer, zo chique! Naast de mooie items die ik in mijn woonkamer heb staan vind je bij Eyoba ook heel veel andere prachtige interieur items, zoals eettafels en eetkamerstoelen.

Ik wil ook nog graag een Ikea Vittsjö kast, voor tegen één van de muren. En we moeten nog nieuwe gordijnen, een wasmachine, en ga zo maar door. Maar de basis is er, en daar ben ik super blij mee.

Hoe vinden jullie het tot nu toe?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.