Mijn nieuwe posters van Desenio.nl

Afgelopen week kreeg ik in samenwerking met Desenio.nl een aantal hele leuke posters binnen. Ik heb er een tijdje over gedaan om ze uit te kiezen, omdat ze zo super veel mooie hebben maar voorál ook omdat ik goedkeuring moest hebben van de heer des huizes. Die wilde geen hoofden van ‘vreemde mensen’ of ‘cheesy’ quotes aan de muur (mannen…), haha! Maar het is gelukt en onze uitgekozen posters staan super mooi in huis!

De linker poster is eentje met natuurmotief, mysterieuze bergen met mist. Rechts zie je de ‘luna‘ poster, die ik ook heel gaaf vind. Samen staan ze ook goed in ons donkergroene interieur. We willen deze eigenlijk nog ergens ophangen, maar voor nu staan ze hier mooi.

Dan mijn favoriet: Deze poster met cactussen! De gouden lijst hadden we nog, en hij past perfect in het interieur zo met mijn opa’s wereldbol. Desenio heeft trouwens ook hele mooie lijsten, in het goud, wit, zwart, grijs, hout en zelfs in koperkleur! Ik heb nog een aantal andere posters ontvangen, die laat ik jullie later zien. Daar moeten we nog een mooi plekje voor vinden.

Voor nu heb ik een leuke tip voor jullie: Ontvang 25% korting op alle posters (met uitzondering van de ‘handpicked’ categorie) als je tussen 6 en 8 juni bestelt met de code ‘LAURA’! De code kun je invullen bij het afrekenen.

Dus als je je interieur nog een boost wilt geven is nu je kans. Happy shopping!

Liefs,
Laura.

 

 

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Oeeh, hele toffe posters heb je uitgekozen! Ze staan ook leuk in jullie huisje! Wij hebben sinds een paar maanden ook Desenio prints in huis, helemaal leuk! 🙂

    xx Alex

  • Oh die cactussen zijn inderdaad super leuk. Ik heb niet zoveel aan de muur, enkel een quote die ik zelf op canvas heb laten drukken en een foto van mijn overleden moeder.

  • Wat een mooie posters! 🙂 Ze staan inderdaad perfect bij jullie interieur. Die hele webshop staat vol met mooie exemplaren, ik ga zeker even een kijkje nemen.