Mini vlog 2: Mijn nieuwe werkplek voor thuis

Mijn oude bureau hebben we verkocht, omdat hij niet in ons appartement in Haarlem paste. Hoewel ik dacht dat ik wel gewoon aan onze ronde eettafel kon werken, wilde ik na een paar maanden toch liever een ‘aparte’ werkplek. Zo geschiedde, en na onze vakantie gingen we naar de IKEA voor een hele goedkope en stijlvolle oplossing!

In mijn tweede mini vlog (vreselijk om mijn eigen stem te horen trouwens) heb ik het proces gefilmd en ik vind het zelf best grappig geworden!

De poten waren vijf euro per stuk en het tafelblad vijftien euro. Het gekke is wel dat het tafelblad niet is bevestigd aan de poten. Maar toch staat het gelukkig best stevig. Wel heb ik de poot linksvoor een beetje moeten verhogen omdat onze vloer echt enorm scheef loopt, haha!

De roze ‘simplicity’ poster is van Desenio, de zoutlamp van Ekoplaza, de zandloper en macrame hanger van Laif en Nuver (Groningen) en het marmeren notitieboek van Urban Outfitters. 

Wat vind je van mijn nieuwe thuiswerkplek?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.