Musthave design badkamer accessoires (+ foto’s van onze badkamer)

We wonen inmiddels al drie maanden in ons appartement in Haarlem en ik heb jullie nog steeds niet alles laten zien! Het is ook nog niet af (zal het ooit af zijn?), maar toch. In dit artikel deel ik foto’s van onze badkamer en de design badkamer accessoires die op mijn wishlist staan! 

Onze badkamer is korte tijd voordat wij erin kwamen helemaal gerenoveerd, waar we echt enorm geluk mee hebben gehad. Je komt binnen, rechts heb je het toilet en de wasbak en links om het muurtje heen zit de douche. Alles is wit met donkergrijs, heel chique. Hij is trouwens wat ruimer dan het op de foto lijkt: niet heel groot, maar perfect voor ons.

Ik heb de badkamer voor de foto’s natuurlijk helemaal leeg gemaakt, want ik ben nog niet helemaal tevreden met de spullen die er nu in staan. Ik wil bijvoorbeeld heel graag nog mooie witte handdoeken en een aantal chique design badkamer accessoires.

Mijn favorieten van MisterDesign

Mister Design badkamer accessoires

Deze Moebe Mirror Spiegel met minimalistisch design en gouden standaard is een echte eye-catcher en het goud zou perfect in ons interieur passen. MOEBE is een Deens designmerk opgericht door meubelmaker Anders Thams en architect Martin D. Christensen. Later voegde designer Nicholas Oldroyd zich bij het team, en samen maken ze prachtige, minimalistische en functionele designs. Ze hebben bijvoorbeeld ook een gouden kaarsenhouder ontworpen waar ik echt verliefd op ben!

Mister Design badkamer accessoires

Investeren in goede ‘noodzakelijke’ accessoires zoals een pedaalemmer (onmisbaar voor bijvoorbeeld wattenschijfjes na het reinigen van je gezicht) of een toiletborstel (wat volwassen) is ook een goed idee, zo geef je je badkamer meteen een chique uitstraling. Ik vind zelf de items van Menu erg strak en functioneel. Menu is een jong, Scandinavisch merk (waarom komen alle geweldige interieur designers uit Scandinavië?) met als doel ‘de wereld minder gecompliceerd en een beetje mooier maken’. Nou, ik denk dat dat ze lukt.

Mister Design badkamer accessoires

Een ander onmisbaar item in de badkamer is natuurlijk een wasmand! Wij hebben er nu twee, eentje voor de witte was en eentje voor de donkere was. Deze Grid Laundry Wasmand met leren hengsels is super chique! Net als de spiegel rechts, met leren ophangsysteem. Zoals je ziet ben ik fan van zwart wit, goud en leer, haha! Beide producten zijn van een van mijn favoriete interieurmerken, Ferm Living.

Ik vind het super leuk om nu alle ruimtes zelf (samen met Tim natuurlijk, haha) te mogen inrichten, in plaats van dat je bijvoorbeeld de badkamer en keuken moet delen met huisgenoten. Ook des te leuker om te investeren in zulke mooie eyecatchers!

Liefs,
Laura.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met MisterDesign. 

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.