NEW IN: Woonaccessoires van Mister Design

Het leukste aan samenwonen (náást het samen zijn met Tim, ofcourse) vind ik dat we het hele appartement from scratch kunnen inrichten naar onze eigen smaak. ZO FIJN is dat! Ieder hoekje, iedere ruimte kunnen we zelf gezellig maken. Het is nog steeds niet af, maar afgelopen week ontving ik in samenwerking met Mister Design een super leuk pakket die onze woonkamer weer een stukje meer af maakte. 

De plantenstandaard is in meerdere formaten beschikbaar, ik heb maat small en large wat voor een heel speels effect zorgt. Perfect voor een loze ruimte of een leuk hoekje! Ik heb ze nu naast onze spiegel neergezet, maar ik weet niet zeker of het allemaal zo blijft staan. Als we een nieuwe kast hebben dan kan dit nog wel eens veranderen. De gouden plantenbak (maat extra large) is ook nieuw en past perfect bij onze groen met gouden kleuren.

Mister Design is een webshop met een gigantisch assortiment aan design merken, van designmeubelen tot verlichting en alle soorten accessoires die je maar kunt bedenken. Zij streven naar een balans tussen de vooraanstaande designmerken en nieuwkomers in de designwereld.

De plantenstandaarden, de gouden plantenbak en de marmeren kaarsenhouder zijn van het merk Ferm Living, een van de topmerken van Mister Design. Dit is een Deens merk, opgericht door Trine Andersen. Zij is eerst werkzaam geweest in de modebranche en toen ze geen geschikte (muur)decoratie kon vinden voor haar eigen huis is ze Ferm Living gestart. Dat noem ik nog eens ondernemen, hoe cool is dat! Inmiddels heeft Ferm Living een uitgebreid assortiment woonaccessoires met meer dan 600 producten en echt, bereid je voor, want je wilt álles hebben. Ik zou die hele collectie wel willen. Geldboom, anyone?

Hoe vind jij deze items in ons huis staan?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.