We hebben onze woonkamer veranderd: de finishing touch

Afgelopen week zijn we, na een half jaar, begonnen met de finishing touch van ons leuke Haarlemse huisje. Boven de bank hebben we EINDELIJK een aantal posters, fotolijstjes en mijn macramé hanger (aka touwding, volgens Tim) opgehangen, wat de woonkamer gelijk een heel stuk meer aankleedt. 

Ik vind het zo leuk staan! Misschien dat ik op termijn nog wel wat meer kleur wil toevoegen, maar voor nu is dit al een stuk ‘completer’ dan een lege muur. En ik vind het heel leuk dat twee van onze Noorwegen foto’s ertussen hangen.

Voor de oplettende lezer, we hebben inderdaad onze bank een kwartslag gedraaid! Hij stond eerst richting de muur waar nu de cactus poster staat, maar we hebben onze woonkamer helemaal veranderd. Het is nu veel meer open en het oogt een stuk ruimer. 

Mocht je net als ik bezig zijn met de finishing touch van je huis, of wil je gewoon je interieur veranderen? Dan kan ik je de webshop Houss van harte aanbevelen. Je vindt er onder andere meubels, woonaccessoires, verlichting en servies van hele mooie merken zoals House Doctor, Bloomingville, Woood en HK Living.

Ik weet niet of jullie dit herkennen, maar als ik eenmaal iets in mijn hoofd heb dan wil ik het ook metéén veranderen. Super fijn dus, dat Houss zo’n korte levertijd heeft! Bestel je voor 21:00, dan heb je je nieuwe items de volgende dag al in huis en kun je aan de slag met de herinrichting. Mijn favorieten van de webshop? Het prachtige keramieke en aardewerken servies van HK Living en Zusss, de industriële lampen van BePureHome en de gouden metalen eetkamerstoelen van Bloomingville!

Wat ons huis betreft, de volgende stap is denk ik de slaapkamer. De muur boven ons bed is ook nog kaal, dus daar wil ik ook iets gezelligers van maken. Helaas zijn de muren van gips en kunnen we dus geen zware dingen ophangen, maar daar vinden we vast wel een oplossing voor. Het lijkt me bijvoorbeeld heel mooi om zo’n groot macramé wandkleed boven het bed te hangen, zoals deze!

To be continued…

Liefs,
Laura.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Houss.nl.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.