Budget tip: deskplanner van Stradivarius

Wisten jullie dat Stradivarius, naast kleding en accessoires, ook hebberigmakende agenda’s en deskplanners verkoopt? En ook nog eens voor een héle fijne prijs! Ik kwam hier laatst dus achter en wilde jullie deze tip niet onthouden. 

Ik wilde graag een makkelijke manier om mijn week te plannen, zodat je in een oogopslag kunt zien welke taken je op welke dag wilt en moet doen. Lekker overzichtelijk, die dagen zo naast elkaar! Dit is trouwens #nospon, ik heb mijn deskplanner zelf gekocht. 

Deze deskplanner is klein en dus makkelijk mee te nemen. De harde kaft met gouden letters geeft de planner een luxueuze uitstraling, en hallo, hij is roze! Ik zet mijn taken onder elkaar en als ik ze heb voltooid streep ik ze door met een markeerstift. Roze voor mijn voltooide to-do’s, blauw voor mijn afspraken.

Ideaal toch? Ennnn het beste van alles, hij kost maar €5.95! Je bestelt hem hier*.

Daarnaast heeft Stradivarius ook nog allemaal andere (velvet en leatherlook!!) planners en agenda’s. Ik denk dat ik zelf nog deze ga bestellen, en deze wil ik ook, en deze! Haha shit, ik heb straks denk ik vier verschillende planners.

Het totale assortiment vind je hier! Er zijn trouwens ook winkels van Stradivarius, in Amsterdam, Den Haag en Utrecht, maar ik weet niet of ze daar ook deze items verkopen.

Goede budget tip, toch?

Liefs,
Laura.

 

*Dit is een affiliatelink. Dat betekent dat ik een (heel) klein percentage van het aankoopbedrag ontvang als jij iets via mijn link bestelt. Ik heb de deskplanner echter zelf gekocht. 

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.