Twee paar witte sneakers voor de zomer

Begin dit jaar heb ik witte Adidas Stan Smith’s gekocht en ik ben er nog steeds super blij mee. Ik hou van de vorm, de stijl en ze zijn natuurlijk perfect voor de zomer. Bruine benen, jurk of rok tot net over de knieën en witte sneakers: Ik zie het al helemaal voor me. Je snapt dus ook wel dat ik erg blij was dat ik twee paar sneakers ontving in samenwerking met StyleLounge. Stylelounge is een ideaal concept als je op zoek bent naar nieuwe schoenen, kleding of accessoires. Ze vergelijken ruim 70 bekende webshops voor je en zetten alle opties voor je op een rijtje. Scheelt je heel veel zoekwerk (en heel veel geld, omdat je ook prijzen kan vergelijken).

Ik ben gegaan voor de lage witte Allstars (die van mij waren hélemaal afgetrapt, dus ik wilde heel graag nieuwe) en Adidas Superstar‘s van Adidas. Wit wit wit, ik hou ervan!

Whitesneakers Whitesneakers1 Whitesneakers2

Whitesneakers4 Whitesneakers3

Hier ga ik in ieder geval een paar leuke outfits van maken, aangezien ik de outfitfoto’s weer heb opgepakt! Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen op Stylelounge

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.