Marmeren notitieboek van Urban Outfitters

Jullie weten inmiddels vast wel dat ik een enorme fan ben van notitieblokken en agenda’s. Vooral als ze ook nog echt handig zijn, én mooi. Dat gezegd hebbende: Ik heb een héle leuke tip voor jullie! Vorige week was ik jarig en van mijn beste vriendin heb ik twee hele leuke cadeautjes gekregen, waaronder dit notitieboek. Met mármer-print! 

Urban Outfitters Daily Journal

Daily Journal Urban Outfitters

Om met de buitenkant te beginnen: Het is echt een dik ‘boek’. Hij heeft een mooie stevige kaft, maar is toch flexibel. Echt mooie kwaliteit. De woorden ‘Daily Journal’ zijn ook nog eens in het roségoud geschreven, wat bij mij altijd bonuspunten oplevert.

Daily Journal Urban Outfitters

Daily Journal Urban Outfitters

Daily Journal Urban Outfitters

Dan de binnenkant. Elke pagina is een nieuw blad, dus je kunt elke dag opnieuw beginnen. Hij heeft geen vaste dagen of data, maar wel vakjes voor het indelen van je tijd en het opschrijven van de datum. Verder heeft ie de volgende indeling:

  • Day/month
  • Today’s objective
  • Time table
  • To do
  • Next
  • Objectives/projects
  • Doodles

Hij is dus perfect om te gebruiken voor het studeren, om een dag te plannen bijvoorbeeld, maar ook voor artikel inspiratie, blogdoelen, projectplanning, etc. Ik denk dat ik hem hier ook voor ga gebruiken.

Ik ben hier zo blij mee! Als je hier zelf ook enthousiast van werd kun je de Daily Journal hier zelf ook bestellen.* Urban Outfitters heeft verder trouwens ook hele mooie notitieboekjes (denk aan nog meer marmer, panterprint, heelal-print). Ik wil alles! En doe mij dan ook maar meteen de hele Home collectie.

Liefs,
Laura.

 

*Dit is een affiliatelink, dat betekent dat ik een heel klein percentage krijg van het bedrag dat via deze link besteld wordt. De Daily Journal heb ik gekregen als cadeau voor mijn verjaardag. 

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.