Beste koffiemok ooit (ook om cadeau te geven)

Een tijdje geleden vertelde ik dat ik meer wilde schrijven over de kleine (soms materialistische) dingen die mij blij maken, dingen die ik bijvoorbeeld dagelijks gebruik. Mijn ultieme musthaves! Door het delen van zo’n tip kan ik jullie misschien ook wel blij maken en dit cadeautje aan mezelf is hier een perfect voorbeeld van.

Vlak voordat ik ging verhuizen naar Haarlem kwam ik bij Holtbar (een geweldige conceptstore), in Groningen. Daar zag ik deze mokken staan, met een aantal verschillende woorden erop. Ik had ze al vaker zien staan, maar vond ze best duur (14,95) en had er daarom nog geen meegenomen. Maar die laatste dag in Groningen was ik in de mood om een cadeautje voor mezelf te kopen (ook omdat ik trots was op hoe ik de laatste maanden van mijn studie door aan het komen ben), en daarom heb ik er toen toch een voor mezelf gekocht!

Hoe cool? Ik heb voor de “goddess” variant gekozen, om mezelf te motiveren of zo, haha! Toch leuk om elke ochtend naar dat woord te kijken. Ik vond het kopje (en de letters) zo mooi! Hij heeft ook een perfect formaat, niet te klein en niet te groot. Hij is van het merk Keith Brymer Jones en er past 0,35 L in.

En het leuke is, ze zijn ook verkrijgbaar met heel veel andere teksten, zoals “the boss”, “diva”, “goodmorning”, “lover”, “don’t panic” (deze moet ik ook hebben, haha), etc. Dus perfect als cadeau voor heel veel verschillende mensen! Ik heb ze in winkels nog niet op veel plaatsen gezien (behalve dus bij Holtbar, écht heen gaan als je in Groningen bent), maar ik zag dat je ze hier kunt bestellen. Zelf vond ik het leuk om hem bij Holtbar te kopen in plaats van online, omdat je dan ook weer een ondernemer steunt.

Anyway, dit is mijn nieuwe favoriete koffiemok!

Liefs,
Laura.

PS: Hoe vinden jullie dit soort artikelen?

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.