Mijn Triangl bikini – Bambi Candy Sunset

Waarschijnlijk hebben jullie het al voorbij zien komen op Instagram, maar ik ben de afgelopen week 8 dagen naar Zakynthos (Griekenland) geweest! Het was echt een héérlijke vakantie en ik ben helemaal bijgekomen. De komende dagen ga ik mijn vakantiefoto’s uitzoeken, bewerken en dan natuurlijk met jullie delen, maar nu wil ik jullie eerst mijn nieuwe Triangl bikini laten zien!

Triangl-Bambi-Candy-Sunset2

Ik mocht een Triangl bikini uitzoeken en wist eigenlijk al heel snel dat ik deze wilde, omdat ik de kleuren (vooral de felheid van de kleuren) echt geweldig vind. En je lijkt er ook echt super bruin door, ik gaf in die felle blauwe zee bijna licht!

Triangl-Bambi-Candy-Sunset

Ik heb van zowel het bovenstukje als het onderstukje maat S. Je kunt op de shop van Triangl chatten met een medewerker, en als je je kledingmaten doorgeeft en je cupmaat, dan vertelt zij je welke maten je moet kiezen. Super handig, want de bikini’s zijn natuurlijk niet goedkoop!

Stay tuned voor meer vakantie spam!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.