Outfit: 13 april 2016

Bel de kranten, er staat weer een outfit online! De laatste keer is echt heel lang geleden, ik plaats eigenlijk bijna geen outfits meer (alleen op Instagram). Ik vind mijn outfits tegenwoordig niet echt fotowaardig, ik draag vooral heel veel jeans, truien, streepjes en sneakers. Maar goed, ik kreeg best wel vaak de vraag of ik weer wat vaker foto’s wilde maken. Ik vind het ook nog steeds wel heel leuk om te doen, dus misschien dat ik vanaf nu gewoon af en toe wat foto’s plaats van mijn simpele outfitjes. Ik heb ook altijd wel heel veel aan te merken op de foto’s (wenkbrauwen zitten niet goed, hou niet van mijn echte lach, hemdje zit niet goed, etc), maar ik moest mezelf wat minder serieus nemen van mezelf (snap je het nog?).

OutfitSR-14
OutfitSR-3

OutfitSR-10

OutfitSR-4 OutfitSR-8

OutfitSR-7
OutfitSR-11
OutfitSR-12 OutfitSR-13

OutfitSROutfitSR-15

Het hemdje is van River Island (heeft een gekruisde open rug, heel mooi), het vest van Costes, de jeans van Zara en de Stan Smith’s van Zalando.

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.