Outfit: Uit m’n comfort zone met een wijde broek

Afgelopen week heb ik een nieuwe broek gekocht. Een wijde broek, welteverstaan. Aangezien ik de afgelopen honderd jaar alleen maar skinny’s heb gedragen was dit toch wel een beetje uit mijn comfortzone. Ook al vind ik dit soort dingen bij anderen altijd heel mooi staan, ik twijfelde een beetje of het me wel stond.

Ik vroeg jullie om advies op Instagram en ik kreeg zoveel lieve berichtjes daarop, dat ik hem wel moést houden. Dankjulliewel! Diezelfde dag heb ik hem dan ook aangetrokken en ik voelde me er echt goed in. Jongens, hij zit ZO LEKKER! Niet normaal.

Oh, en het is ook nog eens een budget tip, want de broek kost maar €17.99! Eigenlijk wilde ik eerst de broek met strepen, maar de strepen liepen (bij mij in ieder geval) nogal raar in een punt naar boven… Niet heel charmant dus, haha!

De rest van mijn outfit bestaat uit witte All Stars, top van River Island, crossbody van Mango en leren jas van Zara.

What do you think?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.