10 Geluksmomenten op bloggebied – januari

Sinds januari ben ik weer fanatiek aan het bloggen en gaat het super lekker. Ik wilde mijn creativiteit weer kwijt, ik miste het schrijven. Ook had ik in de Kerstvakantie even een adempauze, waardoor ik weer inspiratie kon opdoen en het allemaal weer een beetje kon gaan te stromen (stress is namelijk funest voor mijn creativiteit, en van stress had ik de afgelopen maanden een beetje teveel). Er staan een heleboel artikelen in mijn concepten, klaar om afgemaakt te worden, en ik heb de flow weer helemaal te pakken. Op mijn artikel met 20 geluksmomenten werd zo leuk gereageerd, dat ik heb besloten om gewoon vaker mijn geluksmomenten te delen. Is ook gewoon zo leuk om op te schrijven!

Geluksmomentenopbloggebied

1. Dat Style Remains weer ‘leeft’ en nu echt een niche heeft: Mijn doel was om met Style Remains een soort platform te creëren voor begin-twintigers die aan het studeren zijn of net beginnen met werken. Vrouwen die houden van artikelen over geluk, ambitie en succes. Ik wilde een platform creëren waar jullie herkenning kunnen vinden in het feit dat het leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn is, dat je niet de enige bent met stress, angst, paniek, etc. Veel inspiratie en motivatie (hoop ik tenminste), maar ook artikelen vanuit mijn ervaring over de mindere (of k*t-)dingen in het leven.

2. Dat ik merk dat er veel nieuwe ‘vaste’ bezoekers bij zijn gekomen: Bij de comments zie ik veel dezelfde namen terugkomen, ook namen die ik nog niet eerder heb gezien. Zo leuk, om over jullie ervaringen te lezen en jullie blogs te bezoeken. Ik lees alles, en probeer ook overal op te reageren. Door deze dingen krijg ik ook echt het gevoel dat ik jullie een beetje leer kennen.

3. Dat mijn bezoekersaantallen en het aantal pageviews duidelijk stijgen: Een hele leuke bijkomstigheid van mijn blog-flow, de stijgende statistieken. Het gaat echt super, ik heb mijn doel voor januari ruim een week voor het einde van de maand al gehaald!

4. Dat mijn artikelen vaak genoemd worden op andere blogs: Ik noemde deze al even in mijn andere artikel, maar ik vind het zo leuk dat mijn artikelen worden genoemd op andere blogs! Voor mij een bevestiging dat de artikelen nuttig of inspirerend gevonden worden, en natuurlijk leuk dat nieuwe mensen op die manier mijn blog ontdekken!

5. Dat ik zoveel leuke ideeën heb voor artikelen: Ik ben veel bezig met ‘bewust’ ontspannen en ont-stressen, en ik merk dat dit mijn creativiteit goed doet. Ik lees zelf veel inspirerende blogs, fijne boeken en schrijf gewoon weer veel meer over de dingen die in mij omgaan.

6. Dat ik door mijn studie veel mijn eigen tijd kon indelen: In januari had ik tentamens, en kon ik dus grotendeels zelf mijn tijd indelen. Hierdoor kon ik dus ook tijd inplannen om te schrijven, en dat bevalt heel erg goed. Ik hoop dat ik dit vast kan houden in het nieuwe blok.

7. Dat ik bezig ben met het opschonen en verbeteren van oude artikelen: Een aantal artikelen ben ik aan het herschrijven, ik ben mijn archieven aan het opschonen en bezig met het verbeteren van de visuals. Ik gebruik nu af en toe stockphotos om mijn artikelen mooier te maken. Niet heel vaak, want ik vind het leuker (en persoonlijker) om zelf foto’s te maken.

8. Dat ik zin krijg om weer bezig te gaan met fotografie: Ik vind het zo leuk om foto’s te maken voor mijn blog en voor Instagram! Vooral die flatlays vind ik super leuk om te maken. Ik kan bijvoorbeeld echt heel erg blij worden van die rozen op bovenstaande foto (voor mijn vriend zijn het gewoon twee ‘random’ neergelegde rozen haha), heerlijk! Ik maak nu vooral foto’s met mijn telefoon, maar wil me ook weer meer bezig gaan houden met fotografie met mijn spiegelreflex.

9. Dat ik weer mailtjes krijg met aanvragen voor nieuwe samenwerkingen: Nu ik weer actief ben, krijg ik weer steeds meer mailtjes van bedrijven die willen samenwerken. Super leuk natuurlijk!

10. De comments die jullie achterlaten, zowel op mijn artikelen als op Instagram: Een beetje een verlengde van punt 1, maar ik wilde het toch even genoemd hebben. Jullie laten veel (en ook betrokken) comments achter, ik reageer erop, jullie reageren weer op mij. ZO LEUK! Ook op Instagram leeft de boel weer en juist dat ‘interactieve’ vind ik echt een van de leukste dingen aan het bloggen. Daarbij krijg ik veel reacties over dat jullie het zo leuk vinden dat ik weer actief aan het bloggen ben. Vind ik ook!!!

Dat waren mijn geluksmomenten op bloggebied! Misschien deel ik ze in februari wel weer.

Liefs,
Laura.

Bloglovin

Author: Laura

Ik ben Laura, 25 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.