Foto’s van mijn buluitreiking: Officieel Master of Science!

Afgelopen vrijdag was het zo ver, ik heb mijn masterbul in ontvangst mogen nemen en ik ben sinds het tekenen van mijn diploma dus officieel Master of Science. Cool he? Tim, mijn ouders, broertje, zus, opa en oma, schoonfamilie en beste vriendin waren erbij, en na afloop hebben we gezellig geborreld en gegeten bij de ouders van Tim. 

Met mijn kleine grote broertje (links) en de knapperd die me altijd met beide benen op de grond houdt (rechts).

Mijn scriptiebegeleider kon er niet bij zijn, maar hij had een hele mooie speech geschreven die werd voorgelezen tijdens de ceremonie. Daarna moesten we natuurlijk foto’s maken op dé trap van het Academiegebouw in Groningen (awkward), en daarna gingen we met z’n allen naar Tim’s ouders. Ik ben ook nog eens heel erg verwend en heb onder andere vier bossen bloemen, een koptelefoon, een ring, oorbellen, Rituals douchegels en een sieradenkistje gekregen. Zo lief!

De week van te voren had ik deze donkerblauwe jurk besteld bij Asos, en ik was zó blij dat hij op tijd binnen was en dat ik hem paste! Hij is dus donkerblauw en van heel mooie kwaliteit.

Verder vind ik het heel gek dat ik nu écht afgestudeerd ben. Mijn studietijd is officieel voorbij! De ceremoniemeester zei nog: ‘ik hoop dat je een leuke tijd hebt gehad en leuke mensen hebt ontmoet in Groningen’. Ik meteen een kriebel in mijn buik, want naast alle leuke, lieve mensen die ik heb ontmoet tijdens mijn (pre-)master is mijn relatie met Tim natuurlijk wel het allermooiste wat ik heb overgehouden aan mijn tijd in Groningen.

Tijd voor de volgende stap!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.