Nieuwe layout en nieuwe fase voor Style Remains!

We zijn weer thuis na drie weken roadtrippen door Noorwegen! Ik kan wel zeggen dat ik volledig ben uitgerust (kan ook niet anders met die geweldige natuur om je heen) en heel veel nieuwe inspiratie heb voor Style Remains. En dit keer echt, want ik ben afgestudeerd en kan nu helemaal zelf bepalen hoe mijn toekomst en die van mijn blog eruit zien. Tijd voor een nieuwe fase dus! 

Ik heb ontzettend veel beeldmateriaal verzameld in Noorwegen en heb heel veel zin om hierover te schrijven en om video’s te editen. Ook heb ik veel andere content ideeën en inspiratie voor mijn blog. Maar eerst wilde ik een nieuwe layout: Een nieuwe fase, een nieuw jasje. Ik vond het tijd voor een professionelere en duidelijkere landing page, en ik wilde de algehele uitstraling van Style Remains sowieso wat volwassener maken. Ik denk dat dit is gelukt!

Verder is er niet veel veranderd, je moet op de homepage alleen even doorklikken om naar alle artikelen te gaan. Er zitten nog een paar kleine schoonheidsfoutjes in, de volgorde van de homepagina kan nog iets veranderen en een aantal pagina’s wordt nog opnieuw geschreven, maar daar ben ik druk mee bezig!

Hoe vinden jullie de layout geworden?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.