Vergeet social media, stuur een kaart!

Tegenwoordig is het super makkelijk om iemand even een appje of een Facebookbericht te sturen voor een verjaardag of andere gelegenheid. Maar eigenlijk is het veel leuker om een kaartje te sturen, zelfs in dit digitale tijdperk! 

Appen is misschien wel makkelijk en snel, maar ik vind dat je met een kaartje nog éxtra laat zien dat je moeite voor iemand doet en iemand wilt laten weten dat je aan hem/haar denkt. Vooral als je zoals ik ver van veel vrienden en familie woont is het denk ik een goede manier om iemand een speciaal gevoel te geven.

Ik stuur bijvoorbeeld altijd een kaart naar mijn ouders voor vader- en moederdag (meestal met een leuke foto van ons erop), heb vorige week mijn beste vriendin een leuke kaart met cadeautje gestuurd omdat ze is afgestudeerd en Tim en ik kregen zelf ook van meerdere mensen kaarten toen we gingen samenwonen. Zo lief, persoonlijk, en in een paar kliks is de kaart gemaakt!

Kaartenhuis.nl

Als je je verjaardag groots viert of bijvoorbeeld mensen wilt uitnodigen voor je diploma-uitreiking (zoals ik, hihi), kun je natuurlijk ook een hele stapel uitnodigingen bestellen. Kijk bijvoorbeeld bovenstaande uitnodigingen van Kaartenhuis.nl, zo leuk en persoonlijk!

Kaartenhuis.nl

Bij Kaartenhuis.nl kun je zelf heel makkelijk een uitnodiging maken voor een verjaardag of andere gelegenheid. Zoals je hierboven ook ziet is het heel makkelijk om een foto te uploaden en de tekst in te voegen. Kies zelf je lettertype, de kleur en grootte van de tekst. Je kunt de achterkant ook leeg laten, zodat je een persoonlijke boodschap op de achterkant met de hand kunt schrijven!

Ik denk dat dit mijn favoriet is, lekker chique.

Wat trouwens handig is: Je bestelt de kaarten per 5, 10, 25 of 50 stuks. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger. Je kunt natuurlijk ook een set verjaardagskaarten bestellen zonder foto of tekst op de voorkant, zodat je die altijd bij de hand hebt en er zelf een leuke tekst op kunt schrijven.

Ik zeg: Forget social media, laten we weer ouderwets kaarten gaan versturen!  Wel ironisch trouwens om ze dan online te bestellen, maar het digitale tijdperk heeft natuurlijk niet alleen maar nadelen…

Liefs,
Laura.

PS: Hoe cool is deze kaart voor een mannenverjaardag?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kaartenhuis.nl.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.