PHOTO DIARY: Chocolate Company, Koningsdag, Bloemendaal

Weer een leuke week! Maandag en dinsdag was ik druk bezig met mijn thesis en blog. Woensdagochtend had ik een hele leuke proefdag bij Chocolate Company, waar ik vanaf aankomende week parttime ga werken! Woensdagavond kwam Daan (Tim’s broertje van 21) naar Haarlem, gingen we uit eten en cocktails drinken en donderdag vierden we Koningsdag met z’n drieën. Vrijdag was de day after en heb ik helemaal níks gedaan behalve series kijken en op de bank liggen. Zaterdag ging ik voor het eerst weer naar de sportschool, met Eveline. We gingen eerst buikspierkwartier doen (au) en daarna nog zo’n full body workout les (au in het kwadraat). Ik kan je vertellen, ik kon gister amper lopen en bewegen, zoveel spierpijn had ik. Zaterdagavond bankhangen met Tim, zondag lekker uitslapen en rustig aandoen en ‘s middags samen naar Bloemendaal aan Zee! Heerlijk.

Maandag de week beginnen in de OB van Haarlem. Daar kan ik me toch wat beter focussen dan thuis, want daar wil ik alleen maar opruimen en relaxen, haha.

Tussendoor even eten.

We hebben nieuwe wasmanden, van de H&M! Prachtig. Maar wel handig!

Rozen gekocht op de markt. Zo’n mooi plaatje (al zeg ik het zelf)!

Daar is Daan! De gebroeders op de bank.

Lekker uit eten bij onze favoriete pizzeria, La Picoletta!

En daarna de stad in voor cocktails! Zo leuk om al die nieuwe plekken te ontdekken in Haarlem.

Koningsdag! Het is gelukkig droog gebleven, de zon scheen zelfs nog best lang en het was echt super gezellig. We stonden de hele middag en avond buiten bij Café Studio, waar een DJ aan het draaien was.

Partyyyyyyy.

De day after, haha.

Zaterdag na het sporten heb ik eeiiiiiindelijk mijn tweede gaatjes laten schieten! Ik ben uiteindelijk gegaan voor 128E, omdat ze heel mooi subtiel zijn en betere kwaliteit dan de goedkopere.

Jeeeeeeuj.

We hebben de afgelopen week de Billy boekenkast en mijn oude bureau verkocht. Nu is eindelijk al het overbodige spul weg uit het appartement en kunnen we verder met inrichten! Ennnn we hebben een wasmachine! Hij moet eigenlijk nog een kwartslag naar links, omdat ‘ie je nu een beetje aangaapt, maar voorlopig is het wel prima zo. En hij is zó luxe en stil!

Ontbijt is nog steeds mijn favo maaltijd.

Met Tim gister een middagje naar het strand! Het was echt heerlijk weer, lekker wijntje erbij, bitterballen, wat wil je nog meer.

Deze week werk ik vanmiddag en woensdag- en donderdagochtend bij de Chocolate Company en daarnaast moet ik hard aan de bak voor mijn thesis. Ook ben ik weer druk voor mijn blog! Leuke dingen allemaal.

Fijne week!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Ik twijfel al zo lang om een tweede paar gaatjes te laten schieten, maar ik durf niet! Ik vind het bij jou wel heel erg gaaf staan dus het begint wel te kriebelen hoor! Oei, die spierpijn is niet zo fijn, ik heb gisteren ook voor het eerst sinds tijden weer hardgelopen maar ik kom nu ook bijna de trap niet op haha! Succes aankomende week!

  • Oh damn! Die pizza ziet er goed uit! Gisteren was de perfecte dag om lekker naar het strand te gaan, hopelijk volgen er meer van deze heerlijke dagen 🙂 Mooie foto, die laatste! Liefs, Sija

  • Croissantjes als ontbijt doen het altijd goed, zeker the day after! Ik ben ook echt dol op ontbijt, je kan er zo veel mee en smaakt echt altijd.