PHOTO DIARY: De eerste week in ons appartement in Haarlem

Het was een spannende week, want afgelopen dinsdag kregen we de sleutels van ons appartement in Haarlem! Ik had dinsdag (verplicht) college, dus daarna ging ik meteen door naar het station. Tim en zijn ouders kregen om één uur de sleutels, en ik was daar om vier uur om te helpen en natuurlijk om te vieren dat we de sleutels hadden! Tim is al helemaal verhuisd, meteen diezelfde dag. Ik deels! De rest van de week ben ik daar gebleven, en zaterdagochtend gingen we samen terug naar Groningen.

Dinsdagochtend kwamen Tim’s ouders langs met de verhuisbus om alvast wat spullen bij mij op te halen. Onder andere ons nieuwe vloerkleed, twee dozen met spullen, een ladekast en een nachtkastje.

Dinsdag na college meteen naar de trein, SPANNEND! Ik was best zenuwachtig of het wel goed zou gaan allemaal, maar gelukkig ging het allemaal volgens plan!

Ik kwam ongeveer om vier uur aan. Kijk nou hoe mooi!

Heel erg blij om eindelijk te gaan samenwonen met deze knapperd!

Mijn ouders lieten bloemen bezorgen met een heel lief felicitatiekaartje! Tim’s ouders hadden ook al een hele mooie bos tulpen meegenomen.

EN…. We blijken gewoon een vaatwasser(tje) te hebben waar we niks vanaf wisten. HOE fijn is dat! Het is echt een mini, zo had ik hem nog nooit gezien!

Dinsdagavond, na het uitpakken en schoonmaken gingen we eten bij een pizzeria. We lopen zó de stad in vanuit ons appartement, heel luxe! Na het eten gingen Tim’s ouders terug naar Groningen. We waren allemaal super moe, wat een dag!

Nog een beetje aanrommelen in ONS appartement. LEUK!

Woensdagochtend moest Tim gewoon aan het werk, en ik ben ‘s middags de stad in geweest om nog wat spullen te kopen die we nodig hadden. Ook zag ik deze prachtige tafeltjes bij Sissy Boy!

We hebben dinsdagavond ook meteen onze nieuwe bank met hocker besteld (Wehkamp, de Torino). ZO BLIJ MEE! Dit is de hocker, die kon ik ‘s middags al in mijn eentje in elkaar zetten.

Tadaaaa!

‘s Avonds hebben we Chinees besteld. Onze eerste echte avond samen in ons nieuwe appartement! We hebben nog geen eettafel en er missen nog heel veel spullen, dus het is nog een beetje behelpen. Maar wat is het nu al chill!

Na het eten samen met Tim de bank in elkaar zetten. Zwaar joh!

Niet echt een goede foto, maar we zijn er zo blij mee! Hij is heel diep groen en van een fluwelen stof. De echte kleur zie je links vooral. Ik ga binnenkort goede foto’s maken voor een apart artikel, denk ik. Het tafeltje is tijdelijk, we moeten nog even een mooie salontafel kopen die bij de bank past.

Donderdag en vrijdag moest ik bezig met m’n studie, colleges terugkijken en verder met mijn scriptie. Tussendoor even de stad in! Ook heb ik vrijdag nog even koffie gedronken met een vriendin van TMO, die ook in Haarlem woont. ‘s Avonds gekookt met Tim en dingen zoals internet en tv geregeld. Komt veel bij kijken joh, samenwonen. We moeten nog een stofzuiger en een wasmachine, die gaan we aankomende week bestellen.

De OB van Haarlem maar meteen uitgeprobeerd! Er zijn maar heel weinig studieplekken vergeleken met Groningen, want Groningen is natuurlijk echt een studentenstad. Maar het was prima om te studeren!

Zaterdagochtend gingen we dus weer terug naar Groningen. Heel gek, om weer op mijn kamer te zijn. Er staan overal dozen en het is nogal een chaos, en het voelt nu al veel minder ‘thuis’. Ik wil terug naar ons appartement!

Het is zó’n fijn huisje. Niet groot, maar perfect om mee te beginnen. Het voelt ook als een huisje, omdat we op de begane grond wonen. We hebben een hele fijne keuken, een mooie badkamer en een aparte slaapkamer die straks ook heel fijn is als we alles verhuisd hebben (ons bed staat nu nog bij mij, dus het lijkt nu net op een campingkamer, haha). Ik kan niet wachten om eind maart helemaal te gaan verhuizen zodat we alles op één plek hebben en we het helemaal af kunnen maken.

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

 • Leuk te lezen Laura! Je enthousiasme en liefde voor alles spat er van af! Houen zo!! O ja… de torino had ik een poosje geleden ook op het oog. Maar ja…onze bank zit nu nog zo lekker.
  Lekker bankhangen met Tim !

 • Voor wat ik er nu nog van kan zien, ziet het er al heel erg mooi uit, en wat fijn dat je ook zo dicht bij de stad zit, dat is altijd makkelijk! Nogmaals gefeliciteerd met jullie samenwonen. Nog even voordat het af is maar ik kan niet wachten om het totaalplaatje te zien, maar ik denk wel dat dat heel mooi zal zijn!

 • Wat leuk om al even een sneak in jullie huisje te krijgen. De bank is echt geweldig en past goed bij het kleed. En yeeeh een vaatwasser! Wij hebben sinds afgelopen zomer ook zo’n kleintje, is echt ideaal met zijn tweetjes.

 • Wat fijn om te horen dat het verhuizen zo goed ging! Hopelijk kunnen jullie snel uit de rommel en is het echt helemaal af en voelt het als jullie huisje. Heel veel plezier met alle leuke spulletjes uitzoeken!

  • Klopt, ben drie uur onderweg! Gelukkig ga ik over drie weken helemaal verhuizen en hoef ik dan alleen nog héél af en toe naar Groningen voor een scriptie gesprek!

 • Jaa die tafeltjes van sissyboy zijn super mooi! Wat een prachtige bank hebben jullie. Ben benieuwd naar de rest van de inrichting. Hebben jullie wel ongeveer dezelfde smaak of daar een compromis in kunnen vinden? Veel succes met alles op orde krijgen. Veel geluk samen <3

 • Ik vind het zo leuk voor jullie! 🙂 Het ziet er nu al gezellig uit, wat een prachtige bank <3 Heel schattig dat kleine vaatwassertje, haha! Liefs, Sija

 • Wat leuk en gefeliciteerd met je nieuwe appartementje! Hoop dat het snel af is, zodat het echt een ‘thuis’ is! Ben heel benieuwd naar je artikel!

  • Dankjewel Demi, lief! Dat hoop ik ook, haha. Maar als mijn spullen ook verhuisd zijn eind maart dan voelt het denk ik al veel ‘echter’. Liefs!