PHOTO DIARY: Eerste weken in Haarlem, strand, tentamens

De afgelopen twee weken woonde ik voor het eerst helemaal ‘officieel’ in Haarlem! Het is echt zo’n fijn appartement, en nu het steeds meer ingericht is voelt het echt al als thuis. Én het is heel fijn om samen te wonen met Tim en ‘s avonds samen te zijn. Ik was de afgelopen weken ook veel thuis, omdat ik moest leren voor mijn twee tentamens en heel veel moest doen voor m’n master thesis. 

Zoals jullie hebben kunnen lezen kreeg ik een heel mooi pakketje binnen, van Brandfield. Kijk hoe chique!

Met mijn mooie nieuwe tas erin!

Tim die moest een paar dagen naar Assen voor zijn werk, dus toen kwam Marjolein twee dagen logeren! Super gezellig, zij moest ook veel doen voor haar studie dus we konden elkaar mooi motiveren overdag, haha!

En we zijn een van de avonden rond vijf uur nog even richting het strand gegaan! Echt heerlijk. We waren om acht uur weer thuis, maar toch heb je dan echt het gevoel dat je even vakantie hebt ofzo. En het is maar twintig minuten met de bus!

Er kwam een pakketje binnen van Sissy Boy, terwijl ik helemaal niks had besteld. Bleek dat Sanem deze boekenstandaard als housewarmingscadeautje heeft opgestuurd, zo lief!

Verder was het alleen maar leren en was ik bezig met mijn thesis. Wel heftig hoor, twee vakken daar nog naast.

Even een rondje lopen door de buurt.

De tweede zondag in Haarlem ging ik met Tim naar het strand! Echt een luxe dat we er zo dichtbij wonen. En het was ZO lekker weer!

Kijk nouuu.

Zitten we weer! We hebben deze ronde tafel voor tien euro op Marktplaats gevonden en we zijn er echt heel blij mee. Hij staat super stevig en is zo leuk in onze woonkamer! Ik denk dat ik er zwarte eames (look-a-like) stoelen omheen wil hebben, maar voor nu zijn onze oude stoelen ook prima.

Vrijdag zag ik Michelle, een vriendin van TMO, eindelijk weer na twee jaar! We hebben geluncht in de zon in het Vondelpark en hebben daar heel lang gezeten en bijgepraat.

Heer-lijk!

Samen met Tim naar de Ikea voor kledingkasten! Hier waren we hem ‘s avonds in elkaar aan het zetten maar hadden we geen kracht meer voor de laatste deur, haha. 

Kijk mijn nieuwe koffie kop! Heel erg blij mee, ik heb hem bij Holtbar gekocht in Groningen.

Afgelopen dinsdag met Tim lekker een hamburger eten ‘s avonds. Het is zo zo zo fijn dat we ‘s avonds gewoon samen kunnen zijn en dit soort spontane dingen kunnen doen in plaats van dat je alleen maar kunt Facetimen.

De eerste weken samen in ons appartement bevallen echt heel goed. Het is bijvoorbeeld zó fijn om een aparte slaapkamer te hebben en het slaapgedeelte te kunnen scheiden van het woongedeelte! We zijn dan ook druk bezig met het gezellig maken van onze slaapkamer.

We hebben dus al nieuwe kledingkasten gekocht en afgelopen week heb ik in samenwerking met Bedsupply.eu dit nieuwe dekbedovertrek ontvangen. Hij is gemaakt van 100% katoen-satijn (zo lekker zacht!) en heeft een hele chique streep, waardoor ons bed nu wel een hotelbed lijkt! Altijd als we in een hotel zijn geweest waar zo’n zacht, donzig bed staat, willen we dat thuis ook. Vast wel herkenbaar, haha! We hebben al een heerlijk donzig 4-seizoenen dekbed, een zacht hoeslaken van goede kwaliteit en nu dus ook een mooie satijnen dekbedovertrek. Bedsupply heeft een uitgebreid assortiment met (donzige) dekbedden en dekbedovertrekken, maar ook bijvoorbeeld hoeslakens, spreien en kussens. De perfecte ingrediënten om thuis zelf dat hotelgevoel te creëren dus! 

Ik was de afgelopen week ook een paar dagen bij mijn ouders! Heel fijn dat er lekker voor je gekookt wordt als je hele dagen moeten leren en ‘s avonds was het heel gezellig. Zondagochtend gingen we om acht uur ‘s ochtends even een wandeling maken in het bos.

De laatste loodjes wegen écht het zwaarst. Ik heb vandaag en morgen mijn laatste twee tentamens en mijn thesis deadline was ook vandaag. Ik had het best wel moeilijk met alle stress en tijdsnood, maar ik heb na dinsdag gelukkig heel even tijd om bij te komen.

Fijne week!

Liefs,
Laura

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Wat heerlijk om zo dicht bij het strand te wonen, dat lijkt me echt fantastisch. Dat mis ik echt enorm aan de stad. En wat handig zo’n standaard in de keuken voor je kookboek, daar ga ik ook eens naar opzoek. Nu valt mijn boek steeds dicht, haha.

  • Wat fijn dat het al zo goed voelt zo samen in jullie nieuwe eigen huisje! Haarlem blijft prachtig, elke keer dat ik er ben zie ik wel weer wat nieuws dus ik gok dat jullie niet snel zijn uitgekeken haha en de sfeer is er ook gewoon altijd heel goed.

    Heel veel succes deze week met de laatste loodjes!

  • Wat heerlijk dat je zo dichtbij het strand woont! Daar kun je elk seizoen wel van genieten 🙂 Die ronde tafel staat daar super mooi inderdaad, wat een koopje! Succes met de laatste loodjes <3