PHOTO DIARY: Laatste weken in Groningen en verhuisd!

Ik ben verhuisd, Tim en ik wonen sinds dit weekend officieel samen in Haarlem! ZO LEUK! Afgelopen weken was ik heel druk met de laatste deadlines, troep uitzoeken, inpakken en mentaal voorbereiden op de verhuizing. Wat een achtbaan! Ik heb ook nog wat leuke foto’s van een paar weken geleden, dus die deel ik vandaag ook! 

De eerste week dat we de sleutels hadden in Haarlem (begin maart) gingen Tim en ik samen uit eten om het te vieren. We hadden er een fles Merlot bij besteld en het eten was super lekker. We waren trouwens bij Parels.

Helaas moest ik de afgelopen twee weken weer in Groningen zijn voor de laatste deadlines en colleges.

Wel ging ik met allemaal leuke mensen van m’n studie uit eten (we waren met z’n achten) en daarna gingen we in teams van vier pubquizzen!

Ik vind zoete aardappelfriet altijd vreselijk om te snijden, maar ze hebben het nu ook kant en klaar!

Afgelopen week heb ik samen met Jeanine voor de laatste keer Chinees besteld in Groningen en we hebben geproost op onze master. Het was zó lekker!

Aaah steeds leger, het was de afgelopen weken zo’n chaos op mijn kamer.

Ook nog een aantal keer in de UB geweest!

Mijn broertje heeft mijn leren bank en salontafel opgehaald! Ik was blij dat ik er vanaf was en hij en zijn huisgenoten zijn blij met de bank, haha!

Vorige week zondag even met Tim naar het Noorderplantsoen. We zagen elkaar bijna niet dus dit was heel erg welkom!

Zo’n mooie plek! We hebben hier ook onze eerste echte date gehad, toen het nog Flinders was (of heb ik dat al twintig keer verteld?). We hebben hier geluncht en daarna moest Tim weer terug naar Amsterdam.

Afgelopen maandag hadden Jeanine en ik onze allerlaatste colleges OOIT (de rest heeft nog andere vakken)! Ook is de laatste groepsopdracht ingeleverd. Nu moet ik dus alleen nog twee tentamens halen en heel hard aan de slag voor m’n master thesis.

Outfit.

Schoenen inpakken! Bijna veertig paar, oeps.

Afgelopen vrijdag (de dag voor de verhuizing) kwam mijn beste vriendin Sanem naar Groningen, hebben we samen geluncht (weer bij Zondag, haha) en daarna nog meer dan twee uur in de zon gelegen in het Noorderplantsoen.

Alweer geluncht bij Zondag haha. De clubsandwich is ZO LEKKER! Ik heb wel echt ongezond gegeten de afgelopen weken, dus vanaf deze week ga ik weer even gezonder doen.

Het was echt goddelijk weer. We zaten eerst hier, en daarna lagen we in het gras.

Toen Sanem naar huis was heb ik met Jeanine nog een uur op het terras gezeten en daarna zijn we naar binnen verhuisd voor deze heerlijke hapjes. Ik zei toch dat ik ongezond bezig was!

Laatste dag in Groningen! Zo gek. De laatste weken waren echt een mengelmoes van gevoelens: Aan de ene kant had ik heel veel zin om te verhuizen en samen te wonen met Tim en aan de andere kant vond ik het heel eng om naar een nieuwe stad te verhuizen en Groningen achter te laten.

Zaterdag was de verhuizing! Tim, mijn ouders en ik hebben de hele ochtend (tot 14.00) ingepakt, dozen gesjouwd  (twee trappen af) en dit was mijn emotionele status toen mijn kamer leeg was. Daarna moest Tim voetballen en zijn wij naar Haarlem gereden met de boedelbak. Daar kwamen Tim’s ouders ook om te helpen en ‘s avonds ging ik met Tim’s ouders weer terug naar Groningen. We hadden zondag namelijk de verjaardag van zijn oma!

Ook wel heel blij! Toen het eenmaal zo dichtbij kwam en de kamer leeg was had ik juist weer heel veel zin om naar ons leuke huisje te gaan.

Zondag na de verjaardag gingen Tim en ik dus voor het éérst samen terug naar Haarlem, NAAR HUIS! Dat was echt een heel fijn moment. Normaal gesproken ging Tim terug naar Amsterdam en ik naar Groningen, vreselijk. De Albert Heijn was al dicht (in Groningen zijn ze op zondag tot 22:00 open, hier dus niet, haha) dus we moesten ‘helaas’ verplicht naar de pizzeria (La Picoletta). Dit zijn echt de lekkerste pizza’s die ik ooit heb gehad, dus als je een keer in Haarlem bent is dit een aanrader.

En dan het moment waar ik al super super lang naar uitkeek: Onze eerste avond samen in ons huisje. Het is nog een grote troep en overal staan dozen, maar het is van ons en ik voel me er nu al thuis.

De aankomende twee weken moet ik alles op alles zetten om me te focussen op de tentamens (10 en 11 april) en ook heb ik 10 april mijn scriptie deadline. Heel moeilijk, eigenlijk wil ik gewoon alles uitpakken en gezellig maken. First things first!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Gefeliciteerd, nu lekker genieten in jullie nieuwe huisje samen 🙂 Ik ga de foto’s van de clubsandwich wel missen hahaha! Succes met je tentamens Laura, you can do it!

  • Oeh, gefeliciteerd met jullie huisje! Ik vind het zo leuk voor jullie, geniet er lekker van! Ik gebruik trouwens ook altijd die voorgesneden zoete aardappel, dat is echt een uitkomst voor mij 🙂

  • Wat super fijn voor je dat je nu ook helemaal over bent naar Haarlem! Begrijpelijk dat je nu alles wilt uitpakken, maar zoals je zelf aangeeft: eerst even de laatste dingen van je master. Dan kan je je daarna helemaal laten gaan in het uitpakken van alle dozen en het leuk inrichten. Dat is ook veel leuker wanneer er niet nog een deadline in je hoofd zit 😉 Succes nog even met de laatste loodjes!