PHOTO DIARY: Nieuwe vakken, onrustig gevoel, gezelligheid

Weer een week voorbij! Maandag had ik de eerste twee colleges van het nieuwe blok en ‘s avonds ging ik Chinees eten met leuke mensen van m’n studie. Dinsdag tot en met donderdag was ik vrij, en ben ik twee van de drie dagen naar de UB geweest. En naar de sportschool! Woensdagavond gingen we borrelen met het huis, heel gezellig! 

Verder was ik veel thuis en voelde ik me een beetje onbestemd of onrustig, want ik was in een hangbui maar kon er niet echt van genieten, ofzo. Ken je dat? Aan de ene kant vond ik het fijn dat ik even rustig aan kon doen maar aan de andere kant kon ik niet echt genieten van het series kijken enzo. Alsof ik moest wennen aan het niet constant leren en me een beetje nutteloos voelde, haha!

Vrijdag ging ik koffie drinken met Anouk en hadden we ‘s middags onze eerste scriptiemeeting. Overweldigend! Vrijdagavond kwam Tim thuis en hadden we een gezellig avondje samen. Veel te kort, want zaterdagochtend ging ik naar mijn ouders om mijn broertjes twintigste verjaardag te vieren met de familie. Ook heb ik nog gezellig met Sanem geluncht. Zondagochtend weer terug naar Groningen voor nog wat qualitytime met Tim.

Groene smoothie gemaakt en de week plannen met mijn Moleskine!

Heeeeeeerlijk! Ik hou zo van Babi Pangang.

In de UB artikelen lezen voor mijn master thesis. We moesten er al zes lezen voor de eerste meeting. Ik ga binnenkort weer een studie update schrijven!

Kijk hoe cooool!

En weer artikelen lezen, haha!

Koffie drinken met Anouk!

In de trein naar Deventer. Het was ZO koud en ik had een panty aan. Niet slim.

Zaterdag met mijn liefste vriendin Sanem lunchen en bijpraten. Ik ken haar al vanaf groep 5.

Sneeeeuw in Deventer! Ik wilde eerst met Tim’s auto naar mijn ouders rijden, maar omdat ze sneeuw hadden voorspeld durfde ik dat niet. Goeie keuze geweest!

En ik was heel blij met de bikerboots die ik van Manfield heb gekregen want die hielden mijn voeten warm.

Zondag met Tim naar het Noorderplantsoen voor een vroege Valentijnslunch in het restaurant waar we ook onze eerste date hadden (Flinders, heet nu Zondag).

We zien elkaar dinsdag (Valentijnsdag) niet omdat Tim heel druk is en laat thuis is van werk, dus vierden we het nu alvast. Het was echt een héle lekkere Club Sandwich (ja, twee dagen achter elkaar, luxe he) en het was heel fijn om samen te zijn (dûh). Veel te kort, dat wel.

Maar over twee weken krijgen we de sleutels van ons appartement!!! Ik kan echt niet wachten.

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Zo fijn dat jullie bijna de sleutel krijgen! En door jouw foto’s heb ik weer zin in sneeuw en eten. Hoe gaat het nu met je scriptie? (Mocht je nog iemand zoeken die je scriptie kan corrigeren… ;-))

  • Ik heb precies hetzelfde gevoel op het moment.. Vorige week m’n bachelor gehaald en over drie weken ga ik voor twee maanden reizen in Peru en Bolivia. En voor m’n gevoel moet ik daar nog super veel voor regelen en ook voor een zomerstage daarna, waardoor ik ook de hele tijd een raar gevoel heb en stiekem ineens verlang naar die gestructureerde bieb dagen haha!

  • Ik ben heel benieuwd naar je appartementje! Ik snap dat je je wat ‘onnuttig’ voelde, maar dat zal vast niet van lange duur zijn, haha! Leuke diary!

  • Ik ben zo benieuwd hoe je het appartement gaat inrichten, ik zag op Instagram dat je al een mooi vloerkleed hebt gekocht 🙂 Die clubsandwiches zien er zo goed uit <3

  • Dat onrustige gevoel is heel herkenbaar. Drie weken geleden heb ik mijn laatste tentamen gemaakt (gelukkig gehaald, nooit meer tentamens!) en zou ik een week niks hebben voordat mijn stage begint. Die week was ik zo onrustig als kon. Na alle stress is het dan gewoon heel erg wennen dat je even niks aan je hoofd hebt en rustig kan zitten.

    • Haha ja precies, ik denk dat dat het was.. Wel vervelend dat je dan niet gewoon kan genieten van het niks doen, vooral ook omdat het nu weer veel drukker wordt, haha 🙂