PHOTO DIARY: Scriptie stress, vriendinnen, nieuw vloerkleed

Ik moet eerlijk zeggen, het was niet mijn beste week. Ik voelde me (bijna) de hele week moe, futloos en had nergens energie voor. Toch heb ik nog best veel afgekregen voor m’n studie en heb ik gezellige dingen gedaan met vriendinnen, familie en met Tim! 

Check mijn nieuwe pantoffels! Drie euro, bij de Hunkemöller! Haha, ik kon ze echt niet laten liggen.

Maandag: ‘s Ochtends had ik eigenlijk een lecture van 9:00 tot 12:00, maar die heb ik overgeslagen. Ik voelde me niet zo lekker dus wilde hem dinsdag zelf terugkijken. Wel had ik om 13:00 een andere lecture, die niet wordt opgenomen, dus waar ik wel heen moest. Daarna hadden we nog even een meeting voor een groepsopdracht en daarna ging ik boodschappen doen en naar huis.


Dinsdag:
Valentijnsdag! Tim moest natuurlijk gewoon werken in Amsterdam, maar we hadden het die zondag al gevierd. Overdag ging ik naar de UB met Jeanine, waar ik het hoorcollege van maandag heb teruggekeken en bezig ben geweest met de groepsopdracht. ‘s Avonds ging ik eten bij Jeanine, en ze maakte een héle lekkere verse lasagne. Toch nog een gezellig Valentijnsdiner, haha!

Woensdag: Woensdag ging ik ‘s ochtends alleen naar de UB, maar ik had na twee uur nog steeds niets nuttigs gedaan. Ik voelde me zó lamlendig en moe, blegh. Toen ben ik maar naar huis gegaan en in bed gaan liggen. ‘s Middags had ik even helemaal geen zin meer om alleen te zijn, dus heb ik de trein gepakt naar m’n ouders. Veel gezelliger, we hebben samen gegeten en na het eten ging ik een wijntje drinken met Sanem. Heel fijn om even in Deventer te zijn.

Donderdag: Ik was de hele dag heel druk met mijn scriptie. We zitten in de begin fase en het wilde allemaal niet lukken. Heel veel stress dus. Ik was tot na 23:00 bezig.

Dit geweldige kleed hebben we besteld voor in ons nieuwe appartement. Hij is inmiddels al binnen en ligt op de gang te wachten tot we de sleutels krijgen!!!

Vrijdag: Vrijdagochtend was ik bezig met de groepsopdracht en daarna nog met m’n scriptie. Mijn begeleider had me inmiddels terug gemaild met goede feedback waar ik verder mee kon, dus ik kon weer een beetje ademhalen. ‘s Middags pakte ik de trein naar huis, ‘s avonds kwam Tim naar Groningen en hadden we een fijne serie-avond.

Zaterdag: Zaterdagochtend hebben we uitgeslapen en serie gekeken. Toen Tim ‘s middags naar voetbal was ging ik sporten, werken in de Coffee Company en daarna thee drinken met Sanne. Eindelijk weer bijkletsen! Daarna moest ik weer verder met mijn scriptievoorstel. Daarna nog een relaxt avondje gehad met Tim!

Slechte foto, maar deze spinazie-flap is ZO lekker. Met spinazie, champignons en spekjes, in bladerdeeg.

Zondag: Weer uitslapen, rustig ontbijten en serie kijken (we hebben Designated Survivor ontdekt, aanrader!). ‘s Avonds hebben we gegeten bij m’n schoonfamilie. Gezellig!

Niet heel veel foto’s zoals je ziet, maar als ik niet helemaal lekker in m’n vel zit maak ik nooit veel foto’s. Ik voel me inmiddels al wel weer een stuk beter, dus aankomende week zijn het er hopelijk meer! EN dinsdag over een week krijgen we de sleutels van ons appartement in Haarlem, dus daar zijn we ook al druk mee bezig. EINDELIJK!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

  • Jammer dat je je niet zo lekker voelde, dat is nooit fijn! Hopelijk voel je je gauw weer helemaal top. Ik kan alle stress wel een beetje voelen ja, heel veel succes nog!

  • Ah wat grappig toen ik scrolde om verder te lezen viel mijn oog meteen op je sloffen, die heb ik namelijk ook! Alleen zijn bij mij helaas na een paar dagen de rode neusjes van de sloffen eraf gegeaan