Photo Diary: Tentamen, housewarming, uit eten en 50 jarig jubileum

Het is alweer zondag én het is alweer oktober! Waar blijft de tijd? En vooral… Waar is de zomer gebleven? Dit was een deels drukke, deels leuke week. Ik had dinsdag het tentamen, donderdag een housewarming, ging vrijdag uit eten met Tim en zaterdag vierden we met mijn opa en oma hun 50-jarig jubileum.

Maandag: Ik begon maandag om negen uur in de UB. Daar was ik de hele dag, toen ging ik thuis even wat eten maken en daarna weer terug naar de bieb.

Leren leren leren.

Even lunchen! Er zit een hele leuke bakkerij vlakbij de UB dus daar had ik een lekker broodje gehaald.

‘s Avonds even eten maken. Het ziet er niet echt lekker uit, maar dat was het wel!

 

Dinsdag: De dag van het tentamen. Ik was om half tien in de bieb, en hoewel het in het weekend propvol zat om negen uur, was het deze dag nog rustig! Om elf uur begon het vol te lopen. Anyway, ik heb geleerd tot de lunch, na de lunch nog even gesport en daarna even gerelaxt en de stof nog een keer doorgelezen. Om half zeven tentamen, tot half tien, en daarna moesten we nog door naar de bieb tot twaalf uur om een deadline te halen voor Retail Marketing… Het tentamen viel me tegen, dus ik baalde nogal.

Rustig in de bieb, dinsdagochtend. Snap ik, ik had ook liever de hele dag in bed gelegen, haha!

De laatste paar uur leren voor het tentamen.

Wat is het Academiegebouw toch mooi!

Na het leren nog even sporten. Ik dacht dat het wel fijn zou zijn om m’n hoofd even leeg te maken voor het tentamen die avond. Even alle stress eruit!

Woensdag: Aangezien ik pas om half één ‘s nachts in bed lag en me ‘s ochtends echt niet lekker voelde (fysiek en mentaal), heb ik het college van die ochtend geskipt. Om één uur stapte ik op de fiets naar het Zernike voor een tutorial Retail Marketing en om vijf uur was ik thuis. Die avond heb ik alleen maar series gekeken, ik was zó moe! Verder ook geen foto’s gemaakt.

Snapchatten! Mijn gebruikersnaam is styleremainsnl. 

Donderdag: ‘s Ochtends om negen uur college Marketing Research, tot twaalf. Na de lunch nog een meeting voor een andere groepsopdracht en om drie uur lekker naar huis. Kamer opruimen, even relaxen en na het eten door naar de housewarming van een studiegenoot en zijn vriendin. Super gezellig! Die avond kwam ook Tim weer thuis uit Amsterdam.

Haha ik moest hier stiekem heel erg om lachen.

Grote Markt! Ik hou van Groningen. We gingen nog even cadeautjes halen.

Vrijdag: Om half tien naar het Zernike voor de laatste deadline van de week! We hebben van half tien tot twee eraan gewerkt en toen was het af! Naar huis, beetje opruimen en uitrusten. Om half vijf was Tim thuis en die avond gingen we uit eten! Daarna ging hij door naar een vriend en heb ik Expeditie Robinson gekeken.

Lekker eten bij Wereldburgers, echt een aanrader. Zulke lekkere burgers!

Zaterdag: Uitgeslapen tot half tien, wat heerlijk! We hebben bij Tim’s ouders geluncht en stapten daarna in de auto! Mijn opa en oma waren afgelopen week vijftig (!) jaar getrouwd en dat gingen we vieren. We hebben heerlijk gegeten met de familie en daarna gingen Tim en ik door naar Amsterdam.

Met z’n tweeën twee uur in de auto. Vind ik helemaal niet erg, gezellig!

Vijftig jaar geleden. Zo lief!

Eerst gingen we borrelen en cadeautjes doen!

Met mijn knapperd.

Hihi.

Aan tafel! We hebben echt heerlijk gegeten. Om elf uur waren we in Amsterdam, waar ik blijf tot maandagochtend (nu dus, haha).

Zondag: Zondag lekker uitslapen! We hebben rustig ontbeten, Big Bang gekeken, ik heb even artikelen afgemaakt en daarna gingen we even koffie drinken en lunchen in Zuid. Gezellige, relaxte dag! ‘s Avonds gingen we met de auto naar Nieuwegein, eten bij mijn zus en haar man!

Zondags ontbijtje.

Koffie drinken en lunchen bij Bistro op het Gelderlandplein, aanrader!

Hmmmm. Vaste prik op zondag, haha.

Dit was ook echt een lekkere Club Sandwich!

Aankomende week is het Career Week, dus heb ik alleen dinsdag een verplichte dag. Verder geen college, heerlijk! Vandaag ga ik even een paar uur ergens artikelen schrijven en daarna terug naar Groningen, woensdag de hele dag een groepsmeeting voor Strategic Marketing en donderdag en vrijdag bezig met mijn blog en studie.

Fijne week!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.