Mijn favoriete foto’s van onze roadtrip door Noorwegen – deel 2

Tijd voor de tweede helft van mijn favoriete foto’s! Deze foto’s vind ik zelf nog mooier dan de eerste helft, maar omdat ik het een beetje op chronologische volgorde wilde doen kon ik ze niet mixen, haha. De tweede helft van onze trip gingen we namelijk verder richting het Noorden, waar het steeds mooier werd. 

Route 55, vanuit Sogndal richting Jotunheimen National Park! We zijn deze route wel zestig keer gestopt, omdat alles echt heel erg mooi was. Echt onwerkelijk mooi, ik voelde me echt de hele reis hyper en euforisch.

Er lag nog redelijk veel sneeuw (en ja, het was echt koud) en we hadden super geluk met het weer.

Geen straf hoor, om door dit soort landschappen te rijden. Wauw, kijk die bergen ook.

Een screenshot uit een stukje video die we hebben opgenomen! We (ik) wilden met de zelfontspanner een foto maken met deze omgeving als achtergrond en het lukte allemaal niet helemaal. We hebben echt zoveel lol gehad op deze steen, haha! Dit is een van mijn favoriete herinneringen aan onze reis.

Uiteindelijk is het gelukt met de zelfontspanner en is dit de foto geworden. Ik denk dat dit mijn favoriete foto is van de hele reis, omdat de gelukkigheid eraf spat. En omdat het gewoon een hele leuke compositie is (met een hele knappe jongen, muaha).

Sorry, ik kan er geen genoeg van krijgen!

Op de camping bij de Besseggen in de buurt (onze mooiste hike) hadden we ineens ongewenste gasten! Op een gegeven moment was Tim even weg en kwamen ze met ze allen naar mij toe gelopen. Ik snel in de auto gesprongen (ja hallo, ze waren met z’n vijven), gingen ze aan onze tent kauwen en door onze afwas neuzen! Onze buren lachten me heel hard uit, haha.

Na onze Besseggen hike van zeven uur vonden we dat we wel een goed maal hadden verdiend. Gelukkig zat er een restaurant bij onze camping!

We hebben het echt het koudst gehad in Jotunheimen, omdat dit gewoon heel hoog in de bergen ligt. Het heeft ‘s nachts gevroren, in augustus!

Kijk, dit is dus zo’n foto waar ik heel lang naar kan kijken. Gewoon omdat ik nog weet hoe erg ik onder de indruk was van dat water, wat heel mooi helder blauw was en echt met enorme kracht naar beneden raasde. En dan nog die bergen op de achtergrond. Gelukkig heb ik dit stuk ook op film!

En weer door, naar de volgende camping!

Het Geirangerfjord was aan de beurt. Kijk nou hoe mooi ons plekje was, direct aan het fjord.

Geiranger van bovenaf! Best een toeristisch dorpje trouwens, vooral als er net een shitload aan mensen wordt gedropt van een cruiseschip. Gelukkig hadden wij een heerlijk rustig plekje, zoals je hierboven kon zien.

Die cruiseschepen waren echt gigantisch. Wel indrukwekkend, maar wij vonden het vooral zonde van de natuur. Kijk die uitlaatgassen…

Trollstigen road, met héél veel haarspeldbochten.

Yes, eindelijk weer tijd voor lekkere koffie. Soms snak je daar echt naar, vooral als je het thuis vaak dronk.

Uitzicht vanaf een ferry! Love it.

De Atlantic Road. We hebben ruim twee uur gereden hiervoor, en vonden het een beetje overrated. Maar als je dan zo de foto ziet is het toch best gaaf!

Mooi gemaakt is het in ieder geval zeker.

Tim trakteerde op een heerlijke burger. Ik denk dat we in drie weken wel negen of tien keer burgers hebben gegeten (waaronder ook een paar keer zelf gemaakt), oeps!

Oslo! Sommige stukken waren mooi, maar heel eerlijk? Tim en ik waren beiden niet echt onder de indruk van de stad. Misschien omdat het onze laatste dag was en we ons klaar maakten om naar huis te gaan, of misschien omdat we net drie weken natuur gewend waren. Maar toch, geef mij maar natuur.

Vet spontaan, haha. Not.

Deze roze bus vond ik wel echt geweldig in Oslo, de ‘ice crime bus’.

De mooiste foto’s volgen nog, van onze hikes. Stay tuned!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.